Με αλλαγμένη την τετράδα της άμυνας αναμένεται να παραταχθεί στο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στην ΑΕΚ ο ΟΦΗ.
Όπως αναφέρει το gentikoule, ο Κώστας Γιαννούλης είναι εκτός πλάνων από τον Βέρα μετά τον τραυματισμό του, ενώ και ο Ποτουρίδης μοιάζει απίθανο να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή του ΟΦΗ, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.
Έτσι αυτόματα ο Βέρα θα αναγκαστεί να αλλάξει δύο πρόσωπα στην άμυνα με τους Κοροβέση και Παπάζογλου να είναι οι επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ μαζί με τους Μπράουν και Μιχόβετις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
