Τα όσα έγιναν χθες στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν που έλαβε τέλος και δεν θα έχει συνέχεια. Κάτι που τόνισε και ο Γιώργος Σαββίδης με ποστάρισμά του σήμερα (4/2) στο instagram. Το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη φιλοξενία και εξήγησε τι έγινε στο τέλος.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:
«Για να το ξεκαθαρίσουμε. Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη φιλοξενία. Όλα ήταν τέλεια. Είναι ψέμα ότι κάποιοι μας επιτέθηκαν και φυσικά και εμείς δεν ανταπαντήσαμε σε κάποια επίθεση. Υπήρξε μία μικρή συμπλοκή μεταξύ μερικών ανθρώπων, μπροστά στο χώρο που βρισκόμασταν, αλλά δεν ήταν κάτι σημαντικό. Είμαστε άντρες και θα παραδεχτούμε εάν συμμετέχουμε σε κάτι, αλλά δε θέλουμε να εμπλεκόμαστε σε ψεύτικες ειδήσεις».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εσυ δεν ησουν τελειος δηλαδη το βιντεο που υπαρχει με την συρραξη με τα ΜΑΤ τι ηταν?
Φυσικά όλα ήταν τέλεια Γιώργο. Μα όλα όμως...
Σωστός
Για πρώτη φορά γέμισε το βρακι του λέω εγω...
Για πρώτη φορά αντρίκια δήλωση. Το σωστό το επικροτούμε.