Πέρα από τις μεταγραφικές του αναζητήσεις ο Εργοτέλης θέλει να βγάζει και δικά του παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου. Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται ο προβιβασμός του Ανδρέα Μπουχαλάκη στην επαγγελματική ομάδα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων Κ21 του Εργοτέλη, Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενημερώθηκε από τον γενικό αρχηγό Σταύρο Λαμπράκη και τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου ότι θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Αναγνωρίζοντας την πορεία και την εξέλιξη του 17χρονου (05-04-1993) μεσοεπιθετικού στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, κρίθηκε ότι είναι, πλέον, σε θέση να συμμετάσχει στην προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
