Στην εκκένωση 3 σπιτιών πάνω στο ρέμα της Πικροδάφνης στον Άγιο Δημήτριο, προχώρησαν οι αρχές ενόψει του κύματος κακοκαιρίας που χτυπά την Αττική.
Τα σπίτια εκκενώθηκαν γιατί εκτιμήθηκε ότι αν φουσκώσει το ρέμα της Πικροδάφνης τότε θα κινδυνεύσουν και ανθρώπινες ζωές.
Και στις τρεις περιπτώσεις οι κάτοικοι δεν ήθελαν να εκκενώσουν τα σπίτια αλλά με την συνεδρομή και της ΕΛΑΣ οι ιδιοκτήτες πείστηκαν να βγουν από αυτά.
Επίσης, θα εκκενωθούν άλλα δυο σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή καθώς μετά τις 3 αναμένονται ισχυρές καταιγίδες αλλά και θυελλώδεις άνεμοι.
Σε πολλές περιοχές της Αττικής που υπάρχουν ρέματα έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα προκειμένου να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι. Οι αρχές συνιστούν να αποφεύγεται η κυκλοφορία στις περιοχές αυτές ενώ ήδη έχει σταλεί από το πρωί μήνυμα 112 στην Αττική για περιορισμό των μετακινήσεων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

