Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Διώκουν ποινικά αγρότες για τις κινητοποιήσεις στη Θεσσαλία!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κλητήριο θέσπισμα για… παρακώλυση συγκοινωνιών έχουν λάβει δέκα αγρότες, οι οποίοι έχουν οργανώσει τις αγροτικές κινητοποιήσεις στη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Onlarissa.gr, στο έγγραφο που έφθασε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, διώκονται ήδη 10 αγρότες μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά την παράταξη εκατοντάδων τρακτέρ απ’ όλη τη Θεσσαλία στο κόμβο της Νίκαιας.

«Συμπεριφέρονται σαν να είναι κυβέρνηση του βουνού. Αποφασίζουν και διατάζουν. Είναι πρωτοφανές να συμβαίνει αυτό. Δε μας φοβίζουν» ήταν το πρώτο σχόλιο του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή Χρήστου Σιδερόπουλου, ο οποίος μίλησε στο τοπικό μέσο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, σημείωσε ότι πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι είναι «πρώτη φορά που μας στέλνουν σε δικαστήριο χωρίς να έχει προηγηθεί απολογία, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Ο κ. Μαρούδας είπε επίσης ότι στόχος αυτής της ενέργειας είναι να τρομοκρατήσει τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκο, αλλά και να ποινικοποιήσει τους αγώνες.

«Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανά συμβεί ούτε από τις πιο αντιδραστικές κυβερνήσεις σε αυτό το τόπο. Κάποιοι θέλουν να προτείνουν τον πρωθυπουργό για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Εμείς τους προτείνουμε να δοθεί το »Νόμπελ αυταρχισμού». Αυτό που έγινε δεν πρόκειται να μας πτοήσει. Έχουν διαλέξει στρατόπεδο και αυτό το στρατόπεδο είναι απέναντί μας» είπε ο κ. Μαρούδας.

Για το θέμα ήδη έχει προαναγγελθεί έκτακτη συνέντευξη τύπου στο μπλόκο της Νίκαιας για το απόγευμα της Τετάρτης.

Πηγή εικόνων: onlarissa.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ