Τον εαυτό της ξεπέρασε η Τασία Χριστοδουλοπούλου που αφού διεμήνυσε στη Νέα Δημοκρατία πως «οι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι φιλοδοξούν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι θα σας στείλουν και πάλι στην αντιπολίτευση με την ψήφο τους» αναφέρθηκε και στα μεγάλα προβλήματα που εντοπίζονται στα νοσοκομεία. Σύμφωνα με την κυρία Χριστοδουλοπούλου η αιτία των προβλημάτων στα νοσοκομεία είανι η «κοσμοσυρροή» που προκάλεσαν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την δημόσια υγεία και την κάλυψη των ανασφάλιστων.
«Υπάρχει κοσμοσυρροή του κόσμου στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας γι αυτό και τα προβλήματα. Τα νοσοκομεία εμφάνισαν προβλήματα όταν έβαλαν τους ανασφάλιστους. Γέμισε ο τόπος από ανθρώπους που ήθελαν φροντίδα και πριν δεν είχαν την ευκαιρία να την λάβουν», τόνισε χαρακτηριστικά. «Μιλάμε σε μια βουλή που όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης θεωρούν ότι τον Αύγουστο δεν έγινε τίποτα και συνεχίζουμε να ζούμε στα μνημόνια. Μια αντιπολίτευση που εχθρεύεται τους δημόσιους υπαλλήλους και τους θεωρεί υπερβολικούς για τα δημόσια ταμεία», συνέχισε για να προσθέσει πως «η αντιπολίτευση είναι εχθροί του κράτους και της δημόσιας διοίκησης για να εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα».
«Ο Μητσοτάκης ως αρμόδιος υπουργός έχει δώσει δείγματα γραφής», σχολίασε με νόημα η κα Χριστοδουλοπούλου. Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή υποστήριξε πως «το κράτος από τότε που συστάθηκε αφιερώθηκε και εξυπηρέτησε την ελίτ. Στην συνέχεια η συντηρητική τάξη – το μετεμφυλιακό κράτος - ήθελε μόνο εθνικόφρονες δημόσιους υπαλλήλους. Έπρεπε να έχεις χαρτί φρονημάτων για να τοποθετηθείς. Η τρίτη περίοδος ήταν της δικομματικής στελέχους κράτους. Κάποια στιγμή το ΠΑΣΟΚ έφερε το ΑΣΕΠ» για να συμπληρώσει «Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βάλει θεμέλια αμεροληψίας και αξιοκρατίας στην διοίκηση και όλοι διαφωνούν. Έρχονται εδώ και ο καθένας λέει τον καημό του και βγάζει τα υπαρξιακά του δράματα. Μας λένε σήμερα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διορίσει τους δικούς του».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Το φάντασμα της όπερας(ΣΥΡΙΖΑ) ξαναβγήκε.
Όταν γίνω δημόσιος υπάλληλος και αράξω θα σας προτιμήσω. Μέχρι τότε μαύρο μαζί με το 80% των Ελλήνων.