Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οικονόμου: Σημαντικό να κερδίζουμε και όταν δεν παίζουμε καλά

Ο Μάριος Οικονόμου μίλησε για το πέρασμα της ΑΕΚ από τη Νέα Σμύρνη και αποθέωσε τους επιθετικούς της Ενωσης και για τις αμυντικές του αρετές

Για μία ΑΕΚ που χτίζει χαρακτήρα, όπως φάνηκε στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας τη νίκη χωρίς να παίξει καλά, έκανε λόγο ο Μάριος Οικονόμου μετά το ματς. Ο διεθνής στόπερ της ΑΕΚ είπε στη ΝΟVA: «Ειμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Δεν παίξαμε καλά. Δεν βγάλαμε όσα είχαμε προετοιμάσει να βγάλουμε. Αυτό εξαρτάται και από τον Πανιώνιο. Είναι πολύ σημαντικό που σε μία ημέρα που δεν βγάλαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο πήραμε τη νίκη. Δείχνει χαρακτήρα η ομάδα. Δεν θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στο ματς. Λίγο μουδιασμένοι μπήκαμε. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση. Ήρθε το γρήγορο γκολ. Κάποιες ομάδες που είναι κλεισμένες στην περιοχή τους είναι καλό να γυρίζεις τη μπάλα στην άμυνα και να παίζεις στην πλάτη τους. Χαιρόμαστε πολύ για τα παιδιά στην επίθεση που βρίσκουν το ρυθμό και τα νούμερά τους. Είναι σημαντική όλη η αμυντική διάταξη. Μπροστά τα παιδιά πιέζουν, τρέχουν περισσότερο απ’ όλους. Πρέπει να δείτε τους μετρητές».

Αν έφυγε ένα βάρος μετά το Τσάμπιονς Λιγκ; «Είναι ιεροσυλία να θεωρούμε βάρος το Τσάμπιονς Λιγκ. Υπήρξαν κάποια προβλήματα γενικά. Τωρα προχωράμε. Κοιτάμε να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό την Τετάρτη και να πάμε με το απόλυτο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ