ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ρεβάνς των «16»
ΟΦΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 1-1 (κ.δ)- (παρατ.) (1-1)
ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»
Δύο χαμένα πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα και άλλα δύο στην διαδικασία των πέναλτι, «πλήγωσαν» τον ΟΦΗ και χάρισαν πρόκριση στον Εργοτέλη που έγινε η πρώτη ομάδα της Football League που πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με 10 παίκτες αγωνίστηκε ο ΟΦΗ από το 31ο λεπτό του αγώνα, μετά την αποβολή του Κουτσιανικούλη.
Το ματς
Τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι δεν υπήρξαν μεγάλες ευκαιρίες, με τον ΟΦΗ να έχει μια ανούσια πρωτοβουλία κινήσεων. Ο Εργοτέλης στο 23ο λεπτό, όμως «πάγωσε» το γήπεδο, καθώς προηγήθηκε μετά από εξαιρετικό σουτ Μπουτσάκη. Σαν να μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι έμειναν και με 10 παίκτες. Συγκεκριμένα, στο 31ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης έκανε φάουλ από πίσω στον Μπουρσέλη (πήρε κίτρινη κάρτα) και στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, ο οποίος του έδειξε κόκκινη κάρτα. Στο 43' υπήρξε αντίδραση από τον ΟΦΗ, ο οποίος κέρδισε πέναλτι. Ο Νέιρα ανέλαβε την εκτέλεση από την άσπρη βούλα εκτελώντας χαμηλά στο κέντρο κάνοντας το 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο μπήκαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες.
Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα, όταν κέρδισε πέναλτι του Μπουρσέλη εις βάρος του Πέρσον στο 57'. Ο Κατσιμήτρος, όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Νέιρα κι έτσι έμεινε το 1-1. Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, ωστόσο οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι (!) στο 71΄, με την εκτέλεση του Ποτουρπίδη να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια περνάει άουτ. Ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία και έψαχνε το γκολ για να αποφύγει την παράταση, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, με το ματς να οδηγείται εκεί.
Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης και συγκεκριμένα στο 95' υπήρξε ευκαιρία για τους γηπεδούχους, σέντρα του Κοροβέση από αριστερά, ο Βουό στο δεύτερο δοκάρι κατέβασε τη μπάλα, αλλά ο Λαμπάκης με σωτήρια προβολή έδιωξε σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης οι δυο ομάδες φάνηκαν αρκετά κουρασμένες, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι σε σχέση με τον Εργοτέλη. Μέχρι το τέλος του έξτρα χρόνου δεν άλλαξε κάτι και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.
Εκεί, ο Ποτουρίδης έχασε εκ νέου το δεύτερο πέναλτι της ομάδας του, δοκιμάζοντας στην ίδια γωνία, με τους Μπάτζιο και Κυριακίδη να αστοχούν στη συνέχεια από την άσπρη βούλα και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα με τον Ροβίθη να ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι (3-4).
ΟΦΗ (Καραμπετάκης): Σωτηρίου, Μιχόγιεβιτς, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης (88’ Κυριακίδη), Νάστος, Μεγιάδο, Νέιρα, Κουτσιανικούλης, Οικονόμου (46’ Σάσσι), Πέρσον (60’ Βουό).
Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Οικονόμου (46’ Ροβίθης) , Μπουρσέλης (81’ Προβυδάκης), Λαμπάκης, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Κούατενγκ (62’ Κατσούρη), Ιατρούδης, Έφορντ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πολύ καλός ο τσέλιος και σήμερα.
Καλησπέρα αδέλφια!! Γνωρίζει κάποιος τι έγινε τελικά με αυτό το καλόπαιδο του Εργοτέλη που θα ερχόταν στην ΑΕΚΑΡΑ μας; γιατί απ' ότι θυμάμαι, η ΑΕΚ είχε πληρώσει ένα σεβαστό ποσό γι' αυτόν.....
Ο Νικολακόπουλος είπε χθες πουλώντας και πνεύμα ότι θα είναι κόκκινος.( είτε στη Νότιγχαμ είτε ολυμπιακό).Το καλοκαίρι βέβαια δεν έλεγε τίποτα και έκανε το χαζό.Κάτι μας είπε βέβαια λες και δε ξέρουμε τι έχει γίνει
Προχθες ειπανε οτι εκλεισε Νοτιγχαμ, χθες για Ολυμπιακο. Φανηκε οτι καπου εκει θα πηγαινε το παραμυθακι. Τα λεφτα παντως μαλλον θα αξιοποιηθουν για αλλο παιχτη του Εργοτελη.
ΓΛΥΚΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ..