Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χωρίς προβλήματα

Μόνο ο τραυματίας Νταμόντε δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης, βάρη και πολύ τρέξιμο συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης στο Καρπενήσι. Αυτό ήταν και το μενού της πρωινής προπόνησης, καθώς το απόγευμα ήταν η ώρα να μπουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στο γήπεδο και να παίξουν με μπάλα, αλλά και να κάνουν ασκήσεις τακτικής στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά το Νταμόντε, ο Αργεντινός χαφ του Αστέρα ακολούθησε για δεύτερη μέρα πρόγραμμα αποθεραπείας. Εν τω μεταξύ την προσεχή Πέμπτη 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στη Σούπερ Λίγκα Καβάλα.

Συνολικά, στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας ο Αστέρας θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με Καβάλα, Ρόδο και Ολυμπιακό Βόλου, πριν επιστρέψει στην Τρίπολη για το τελικό μοντάρισμα της ομάδας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ