Στο Καρπενήσι βρίσκεται από σήμερα η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δύο βασικά στελέχη της ομάδας, ο Σωκράτης Φυτανίδης και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ μίλησαν στο «sportfm» για την νέα χρόνια και τις φιλοδοξίες τους.
«Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να δουλέψουμε σωστά, να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο το οποίο θα μπορέσει να διεκδικεί βαθμούς από κάθε αντίπαλο. Από εκεί και πέρα αυτό που μας περιμένει την δεδομένη χρονική στιγμή είναι δουλεία και μόνο δουλεία»,
τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Φυτανίδης, που αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας. «Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους προέχει η δουλεία δεν έχει ολοκληρωθεί και το ρόστερ 100%.
Οι φιλοδοξίες μου είναι οι ίδιες με την ομάδα, όσο καλύτερες φιλοδοξίες έχει, τόσο καλύτερα για εμένα και για όλους τους συμπαίκτες μου». Από την πλευρά του ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ είπε: «Είμαι στον έκτο χρόνο τώρα και κάθε χρόνο έρχονται καινούργιοι παίκτες αναγνωρισμένης αξίας από την Ευρώπη που σίγουρα ανεβάζουν και το επίπεδο στο πρωτάθλημα.
Αυτό που θέλουμε εμείς είναι κάθε Σάββατο ή Κυριακή που παίζουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, χρειαζόμαστε την βοήθεια του».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
