Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπαχτσελί: Θα έρθει η μέρα που οι Έλληνες θα πληρώσουν βαρύ τίμημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο πρόεδρος του τουρκικού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά απειλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας:

«Εξαντλούν την υπομονή μας… Θα έρθει η μέρα και θα πληρώσει βαρύ τίμημα η ελληνική κυβέρνηση που λέει πως ‘’αν έρθουν οι Τούρκοι θα τους ισοπεδώσουμε’’».

Ο Τούρκος εθνικιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, λέγοντας ότι ο Νετανιάχου είναι «ηγέτης τρομοκρατίας , που τολμά και βάζει ταμπέλα σφαγέων».

Ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων έβαλλε και κατά των διεθνών ΜΜΕ, αλλά και των Δημοσιογράφων χωρίς Σύνορα που «συκοφαντούν και δυσφημούν την Τουρκία» όσον αφορά την ελευθερία του Τύπου. «Θεωρούν ότι ο αγώνας εναντίον της (σ.σ ισλαμικής οργάνωσης του Γκιουλέν) FETO είναι απειλή για την ελευθερία του Τύπου» σημείωσε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ