Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η σορός της 29χρονης Αγγελικής μεταφέρθηκε στην Αλβανία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην Αλβανία μεταφέρθηκε τελικά η σορός της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου παρά το αίτημα του πατέρα της και δολοφόνου της να ταφεί στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Κέρκυρας, Χρυσαυγή Κούση, ολοκληρώθηκαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίας και με εντολή της εισαγγελικής αρχής, η σορός μεταφέρεται, μέσω Μαυροματίου, στη γενέτειρά της, το Μπεράτι, για να ακολουθηθεί και η ταφή της. Τη σορό της 29χρονης συνόδευσαν η μητέρα της και συγγενείς της.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της μητέρας Γιάννα Παναγοπούλου, σε ανύποπτο χρόνο, η κοπέλα είχε πει στον σύντροφό της, ότι όταν φύγει από τη ζωή θέλει να ταφεί στην Αλβανία.

«Είχε υποβάλλει αίτημα ο πατέρας της, δια μέσου του συνηγόρου του, ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κέρκυρας, ώστε η κοπέλα τα ταφεί στην Κέρκυρα, με αίτημα να παραδοθεί η σορός της, στη νονά της. Αυτό το αίτημα απερρίφθη. Δεν είναι νόμιμο, δεν νομιμοποιείται σε καμία περίπτωση ο εισαγγελέας και εφόσον το πτώμα δεν ήταν αγνώστων στοιχείων και υπάρχουν συγγενείς εκ μητρικής γραμμής δεν δίνεται σχετική άδεια. Εμείς έχουμε ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες για την παράδοση της σορού στη μητέρα και στους συγγενείς εκ μητρικής γραμμής», τόνισε η δικηγόρος στο newsit.gr.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ