Ο Νίκος Νεόφυτος τόνισε πως ήταν τιμή του να είναι προπονητής σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ και στη συνέχεια δήλωσε πως αποχωρεί έχοντας τη συνείδησή του καθαρή! «Σήμερα με κάλεσε ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Α.Ε.Κ. Μάνος Μακρής και μου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας μου με το τμήμα βόλεϊ ανδρών της Α.Ε.Κ. Φεύγω από την ΑΕΚ έχοντας καθαρή τη συνείδηση μου.
Εδωσα στην ομάδα την καρδιά μου και την ψυχή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Α.Ε.Κ. Αλέξη Αλεξίου και τον πρόεδρο του Τ.Α.Α. Α.Ε.Κ. Μάνο Μακρή για την τιμή που μου έκαναν να είμαι προπονητής σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ.
Την Α.Ε.Κ.θα την έχω στην καρδιά μου για πάντα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Κώστα Αγγελίδη, τον γιατρό Νίκο Σούρα, τον γυμναστή Χρήστο Εκμεσίογλου, τον φροντιστή Νίκο Τσάπο, και τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Νεόφυτο. Ευχαριστώ επίσης για την βοήθεια τους τον Ανδρέα Σωνάκη και τον Ζαχαρία Καμαρίκο και όλους τους πιστούς φιλάθλους που μας στήριξαν.
Θα ήθελα να ευχηθώ στην ΑΕΚ και στο νέο προπονητή της Σωτήρη Δρίκο καλή επιτυχία για τη συνέχεια και εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι που έχει θέσει η διοίκηση για το τμήμα», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός στο Volleynews.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλή συνέχεια Νικόλα. Άφησες πολλά λιθαρακια στην ΑΕΚ.. Σευχαριστουμε για ότι έκανες..