Σοβαρά θέματα φέρεται να αντιμετωπίζει ο Βασίλης Τσιάρτας. Συγκεκριμένα. σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σουρέλη, αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, όπως χιλιάδες άλλα ακίνητα, βγήκε η πολυτελής κατοικία με πισίνα που διατηρεί στο Μαρούσι ο πρώην άσος της μπάλας. Μια επένδυσή του ύψους 450 χιλιάδων ευρώ σε βιομηχανία κεραμοποιίας αποδείχτηκε καταστροφική και σε συνδυασμό με την κρίση είχε ως αποτέλεσμα ο «El Mago» -παρατσούκλι που του χάρισαν οι Ισπανοί όταν αγωνιζόταν στη Σεβίλη- να δει σήμερα το σπίτι του να εκπλειστηριάζεται για περίπου 1 εκ. ευρώ…
Τη σεζόν 2006-07, όταν αγωνιζόταν για πρώτη φορά με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς αποφάσισε να ξαναδώσει ζωή σε μια παλιά βιομηχανία κεραμοποιίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλεξάνδρεια. Τον Νοέμβριο του 2006, λίγους μήνες πριν εγκαταλείψει οριστικά τα γήπεδα, μαζί με τον γαμπρό του και έναν συνέταιρο συνέστησε εταιρεία με την επωνυμία ΒΑΚΟ Α.Ε….» και το ρεπορτάζ συνεχίζει: «Ο παλαίμαχος άσος είχε ήδη βάλει υποθήκη τη βίλα του στο Μαρούσι προκειμένου να πάρει το 2008 δύο δάνεια συνολικού ύψους περίπου 2 εκ. ευρώ. Ο συνολικός τραπεζικός δανεισμός του και από τα προηγούμενα χρόνια άγγιζε πλέον τα 3,8 εκ. ευρώ….».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Εφορία έχει έχει εγγράψει υποθήκη στο σπίτι του προς 560 χιλιάδες ευρώ για οφειλές προς τη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας, η οποία στις 22 Μαρτίου 2016 προχώρησε σε αναγκαστική κατάσχεση για περίπου 260 χιλιάδες ευρώ.
Όσον αφορά τις τράπεζες: «Στις 14 Μαΐου 2018 η τράπεζα επισπεύδει την αναγκαστική κατάσχεση του ακινήτου για 200.000 ευρώ. Την περασμένη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου η βίλα του ποδοσφαιριστή στο Μαρούσι που είχε μπει υποθήκη για τα δάνεια βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό με τιμή πρώτης προσφοράς 1.060.000 ευρώ.
Πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή λένε ότι το ακίνητο δεν πουλήθηκε την περασμένη Τετάρτη, ενώ ο ίδιος κάνει ενέργειες για να το σώσει…»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όλα εδώ πληρώνονται,για όσους θυμούνται.
flle mou agapite to sxolio sou to mono pou dixni eine oti eise apan8ropos.kaneis ma kaneis den noeite na xerete me provlimata opiadipotis morfis tou sina8ropou mas k am ti alo otan eise AEKTZIS pou simeni prosfigas(vlepe xamenes patrides,kserizomos,oikonomiki katastrofi, akoma k sto gipedo kserizomenos os simera) an xerese giauto den eise enas apo emas. kala XRISTOUGENA ME UGEIA K KALI XRONIA GIA OLON TON KOSMO
ο τσαρτας ομως ειναι και εθνικιστης...και οι προσφυγες εφυγαν απτα σπιτια τους εξαιτιας του εθνικισμου...διαφωνει κανεις; δεν χαιρομαστε με την καταντια κανενος αλλα εχουμε και πιο σοβαρα πραγματα για να στενοχωρηθουμε...
Ναι θυμάμαι, μαγικές στιγμές. Από τα τελευταία δεκαριά παλαιάς κοπής στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.
Κατα τα άλλα το Αιγινητειο αδερφέ είναι απέναντι από την Αμερικανική πρεσβεία . Δες το.
Παρά πολύ κακία βγάζεις φίλε... Τι έγινε? Μιπως σε χώρισε η γκομενα? η γυναίκα?
Τι να θυμηθουμε?
Έχεις θέμα, κοίτα το άμεσα.
Αχ Βασίλη.......δεν έχεις ακουστά, ότι η κάθε μπίζνα χρειάζεται τις ειδικές γνώσεις της και ότι αν επιλέξεις συγχρόνως να μπλέξεις και με τράπεζα μπορεί να χάσεις το σπίτι σου τόσο απλά σαν να πίνεις ένα ποτήρι νερό;;;
να χερεσε οταν καποιος παθει μια αναποδια ειναι λαθος φιλε.ποσο παραπανω απο ενα παιχτη που μας χαρησε αξεχαστες στιγμες και πολλες χαρες
Σαν άνθρωπο δεν τον πολυγούσταρα, ως ποδοσφαιριστής όμως με έκανε πολλές φορές να πανηγυρίσω και να θαυμάσω το ταλέντο του. Ελπίζω να βρεί λύση στο πρόβλημά του και να συνεχίσει την ζωή του ήρεμα!
Υγεία και οικονομική ευημερία σε όλο τον κόσμο λοιπόν ,μακριά από κάθε είδους προβλήματα και άσχημες συμπτώσεις και συγκυρίες .
Ότι διαφωνία να έχουμε σαν ΑΕΚτζηδες σε κάποια θέματα με τον Τσιάρτα κανείς δεν θέλει να έχει ο οποιοσδήποτε συνανθρώπος μας τέτοια πρόβληματα.. μακάρι να βρει μια λύση μην χάσει και το σπίτι του άλλωστε τα έβγαλε τα λεφτά τίμια στα γήπεδα με το ταλέντο του
γιατι ολοι οι παλαιμαχοι ασχολουνται με το επιχειρειν αφου δε το 'χουν! Υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις που για ευνοητους λογουν δεν τις αποκαλυπτω.
Αν δεν ασχοληθείς με ό,τι επάγγελμα υπάρχει γύρω από το ποδόσφαιρο (προπονητής, σκάουτερ, μάνατζερ) κάτι πρέπει να βρει για να αποφέρει κέρδος στην τσέπη του. Αν έχουν βάλει λεφτά στην άκρη (ανάλογα τι συμβόλαιο είχε ως παίκτης και τι αξία) λογικό δεν είναι να τα επενδύσει σε μία επιχείρηση; Δεν νομίζω πως έκανε κάτι το παράλογο, απλά δεν του βγήκε αδερφέ.