Το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς, στη Ρεάλ Μαδρίτης, λήγει το καλοκαίρι του 2020, με τον Κροάτη μέσο να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να φύγει από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν εκπνεύσει η τρέχουσα συμφωνία.
Μιλώντας στο Sportske Novoski, ο Κροάτης μέσος τόνισε: "Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνω στη Μαδρίτη μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου.
Ο Πέρεθ μου το είπε ξεκάθαρα αυτό το καλοκαίρι να βγάλω από το μυαλό μου τη φυγή, δεν έχουν σκοπό να με αφήσουν να φύγω".
Επίσης, ο εφετινός κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δήλωσε: "Είμαι εδώ 6μιση χρόνια και μπορώ να πω με σιγουριά πως είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο, με ώριμους ανθρώπου και ποιοτικούς παίκτες, υπέροχες σχέσεις και εκπληκτική ατμόσφαιρα".
Ο Μόντριτς πρόσθεσε πως "φυσικά, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. αλλά ο πυρήνας της δύναμης του συνόλου μας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Αν μπορούσε, τότε δεν θα κερδίζαμε όλα αυτά τα τρόπαια, είτε τα συλλογικά είτε τα ατομικά".
Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μόντριτς τόνισε: "Η προσωπική μου άποψη είναι πως το να μείνεις στη Ρεάλ για εννιά χρόνια λέει πολλά για το τι αισθάνεται για τον σύλλογο. Μεταξύ άλλων, κέρδισε 4 Χρυσές Μπάλες. Δεν μπορείς να το καταφέρεις αυτό αν δεν είσαι ευτυχισμένος στο περιβάλλον σου"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!