Quantcast
NEWS
7 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ποιος, ποιος, ποιος… (VIDEO)

Ο Μαύρος ο θεός! Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια η εκδήλωση αφιερωμένη στον μεγάλο Θ(ε)ωμά…

Αφιερωμένη στον μεγάλο Θωμά Μαύρο ήταν η αποψινή βραδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί, λίγα μέτρα μακριά από την Αγιά Σοφιά, στο ΑΕΚτζήδικο στέκι της Βυζαντινής Γωνιάς, μεγάλοι άσοι του παρελθόντος, φίλοι και συμπαίκτες έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον Θ(ε)ωμά. Η παρουσία του οποίου δέσποζε σε ένα κιτρινόμαυρο μαγαζί, στο οποίο δεν έπεφτε καρφίτσα. Την υπέροχη εκδήλωση, όπου αναβίωσαν μεγάλες στιγμές του παρελθόντος για τον κορυφαίο Έλληνα σκόρερ, συντόνισε και οργάνωσε ο Γιάννης Μπίλιος, που έριξε την ατάκα της βραδιάς: «Έναν Μαύρο είχαμε να μας στέλνει στο σχολείο ευτυχισμένους»!

Είχαν προηγηθεί τα λόγια του Θωμά, που έστειλε το δικό του μήνυμα Ενότητας, αναφέροντας: «Να χειροκροτήσουμε την ομάδα της ΑΕΚ. Ήταν… πρωτάρα στο Champions League, έμαθε πολλά», ενώ από την μεριά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διοργάνωσαν αυτήν τη βραδιά. Είναι ξεχωριστό μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Ο Θωμάς έπαιξε τίμια. Δεν… βούτηξε, δεν συμπεριφέρθηκε ανέντιμα. Είναι το κυρίαρχο στην προσωπικότητα του και στην ιδεολογία της ΑΕΚ».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε από πλευράς ΠΑΕ ο Ευάγγελος Ασλανίδης, από την Ερασιτεχνική ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, αλλά και οι παλαίμαχοι Μίμης Δομάζος, Χρήστος Αρδιζογλου, Στέλιος Σεραφείδης, Μιχάλης Συμιγδαλάς, Τάσος Κωνσταντίνου, Ηλιας Ατματσιδης. Εκεί ήταν και ο Παναγιώτης Τσιντώτας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ