ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για την «θεά της Ευρώπης», την Βασίλισσα ΑΕΚ γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα σήμερα, τονίζοντας: «Συγκλόνισε η ομαδάρα του Μπάνκι που «έλιωσε» και τη Χάποελ μέσα στην Ιερουσαλήμ και βροντοφώναξε σε όλη την Ευρώπη πως μπορεί να είναι και φέτος Βασίλισσα ξανά! Μυθικός Γκρίφιν με 25 πόντους και 7 ριμπάουντ. Σπουδαίοι Χάντερ, Σαντ – Ρος και Σάκοτα. Κόντρα σε απουσίες, εχθρική διαιτησία και μία σπουδαία ομάδα με αστέρια ΝΒΑ, η Ενωση έφτασε τις επτά σερί νίκες στην Ευρώπη και εδραιώθηκε μόνη στην κορυφή του ομίλου, καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας στην πρεμιέρα». Επιπλέον η εφημερίδα αναφέρει: «Για την ΑΕΚ και τους 1.600 που θα είναι κι απόψε δίπλα σας. «Ψημένος» ο Πέτερσον για την ΑΕΚ, παιχνίδι τακτικής για τον Αρέγκι».
SPORTIME
«Για την ιστορία της», αναφέρει η SPORTIME για την αποψινή μάχη της ΑΕΚ και συνεχίζει: «Η ΑΕΚ των απουσιών και των προβλημάτων έχει πολλά να διεκδικήσει στο Ντα Λουζ. 1.600 Ενωσίστες στη Λισαβόνα. Πτήση! Πέρασα από το Ισραήλ με απίθανο Γκρίφιν».
SPORTDAY
Για το «διπλό ταμπλό» της ΑΕΚ γράφει η SD: «Για την τιμή της. Ο στόχος της πρωταθλήτριας απόψε στο Ντα Λουζ. Σε λύσεις εκτός Σουηδίας στρέφεται η Ένωση για τη μεσαία γραμμή και εξετάζει εναλλακτικές. Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Αρέγκι, μάχη για τον Πέτερσον. Πω, πω μία ΑΕΚΑΡΑ! Σάρωσε στο Ισραήλ και έφτασε το ρεκόρ της στο 7-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ».
LIVE SPORT
Για τη Βασίλισσα που «σαρώνει» γράφει η Live, ενώ για το ποδόσφαιρο τονίζει: «Θέλει και πιέζει. Τις επαφές της ΑΕΚ με τη Χέρακλες για την απόκτησή του επιβεβαιώνει ο Πέτερσoν. Προς «ναυάγιο» με Φράνσον, εμπλοκή με Αρέγκι. Τσόσιτς στα χαφ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!