Ο Γκονζάλο Μαρτίνες πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ, και λίγα λεπτά αργότερα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα.
Ο 25χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όμως πολλές ομάδες είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.
Σύλλογοι τόσο από την Ευρώπη, όσο και από τις ΗΠΑ τον ήθελαν, όμως εκείνη που κέρδισε την υπογραφή του ήταν η Ατλάντα. "Ήταν ο σύλλογος που μου έδειξε ότι με θέλει περισσότερο, οι ομάδες από την Ευρώπη δεν έκαναν το ίδιο. Το σκέφτηκα αρκετά με την οικογένεια μου και τους μάνατζέρ μου και αποφάσισα ότι αυτό είναι το καλύτερο. Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς και ελπίζω να γράψω ιστορία με τη φανέλα του" είπε μεταξύ άλλων στους εκπροσώπους του Τύπου.
Ο Μαρτίνες αποκάλυψε επίσης πως δεν θα φύγει τώρα από την Ρίβερ, αλλά μετά το τέλος των υποχρεώσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!