Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Esquire, ο Τόνι Κρόος αποκάλυψε πως στον ελεύθερο χρόνο του προτιμάει να βλέπει τένις ή μπάσκετ από το να παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου.
Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είπε πως "μου αρέσει μόνο να βλέπω μεγάλα ματς ή αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, γενικότερα όμως δεν παρακολουθώ αρκετά". Συνέχισε λέγοντας το εξής: "Για να είμαι ειλικρινής παρακολουθώ περισσότερο τένις και μπάσκετ".
Όσο για τους αγαπημένους του παίκτες, ο Τόνι Κρόος τόνισε: "Είναι ένα εύκολο ερώτημα αυτό. Ο αγαπημένος μου τενίστας είναι ο Ρότζερ Φέντερερ. Ζητώ συγγνώμη από τους Ισπανούς. Μου αρέσει και ο Ναδάλ, τον έχω συναντήσει, είναι έξυπνος και διαθέτει χιούμορ, ωστόσο ως παίκτη προτιμώ τον Φέντερερ. Στο ΝΒΑ υποστηρίζω τους Ντάλας Μάβερικς γιατί εκεί παίζει ένας σπουδαίος Γερμανός, ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Θα έλεγα ότι είναι ο αγαπημένος μου αθλητής. Από εκεί και πέρα μου αρέσει και το στιλ του Στεφ Κάρι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

εγω πανω απ ολα προτιμω ποδηλασια , tour & giro...