Στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Τζιρόνα, ο Ντιέγκο Κόστα θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς απουσίαζε από το ματς, μεσοβδόμαδα, κόντρα στη Μονακό, λόγω τραυματισμού.
Ο Ισπανός επιθετικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δεξί πόδι και, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Ατλέτικο, η μόνη λύση είναι το χειρουργείο.
Μετά το παιχνίδι με τη Τζιρόνα, ο Ντιέγκο Κόστα θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή λύση.
Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο πρόβλημα ταλαιπωρεί τον Ντιέγκο Κόστα αρκετά χρόνια και εάν αποφασιστεί να γίνει επέμβαση, τότε ο διεθνής επιθετικός θα επιστρέψει στη δράση μετά από τρεις μήνες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
