Σε τάιμ άουτ, στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου στο Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φενέρμπαχτσε, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν έξαλλος και έβαλε τις φωνές στον Κώστα Σλούκα, πρώτα, και μετά στους υπόλοιπους παίκτες της Φενέρ.
Ο Έκπε Ούντοχ γνωρίζει καλά από τα ξεσπάσματα του Ομπράντοβιτς, αφού έχει αγωνιστεί στη Φενέρμπαχτσε, κατακτώντας τη Euroleague το 2017, όταν και είχε αναδειχθεί MVP της διοργάνωσης.
Ο 31χρονος φόργουορντ-σέντερ των Γιούτα Τζαζ θέλησε να σχολιάσει την "έκρηξη" του Ομπράντοβιτς, μέσω Twitter, γράφοντας το εξής: "Προπονεί! Στην Euroleague ο ρόλος του προπονητή είναι λίγο διαφορετικός".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
