ΜΠΑΚΣ-ΝΑΓΚΕΤΣ: 104-98
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ένα ακόμα μετά ματς οι Μπακς επικράτησαν με 104-98 των Νάγκετς, που βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με 17 πόντους. Με αυτή τη νίκη το Μιλγουόκι βελτίωσε το ρεκόρ του στο 12-4, ρίχνοντας την ίδια στιγμή το ρεκόρ των Νάγκετς στο 10-7. Ο Γιάννης ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι... παντού, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 29 πόντους με 13/19 δίποντα, 0/6 τρίποντα, 3/6 βολές, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 39 λεπτά συμμετοχής. Εκτός του Γιάνναρου, 23 πόντους είχε ο Μπλέντσο, ενώ ο Μάρεϊ για τους Νάγκετς είχε 17 με 9ασίστ και 8 ριμπάουντ, με τον Γιόκιτς να προσθέτει 20.
ΚΙΝΓΚΣ - ΘΑΝΤΕΡ: 117-113
Οι ενθουσιώδεις Κινγκς επιβλήθηκαν με 117-113 των μέχρι πρότινος "καυτών" Θάντερ, κερδίζοντας την Οκλαχόμα Σίτι για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν. Η Οκλαχόμα Σίτι μετρούσε εκτός αυτού 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια της, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν είχε σημασία στο Σακραμέντο. Ο Μπάντι Χιλντ με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ιμάν Σάμπερτ να προσθέτει 23 πόντους, τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς 16 πόντους και τον Μάρβιν Μπάγκλεϊ 15 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 κοψίματα. Για τους Θάντερ, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε 29 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Πολ Τζορτζ 27 πόντους και ο Χαμίντου Ντιαλό 18 πόντους με 7/7 σουτ και 2/2 βολές.
ΠΕΛΙΚΑΝΣ-ΣΠΕΡΣ: 140-126
Ασταμάτητοι οι Πέλικανς, κέρδισαν με το χορταστικό 140-126 τους Σπερς. Ο Άντονι Ντέιβις με 29 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ετουάν Μουρ να προσθέτει 24 πόντους, τον Τζούλιους Ραντλ 21 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ και τον Τζρου Χόλιντεϊ 21 πόντους και 9 ασίστ. Για τους Σπερς, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 21 πόντους, ο Μπριν Φορμπς 20 πόντους και ο Ντάντε Κάνιγκχαμ 19 πόντους, ενώ ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ έμεινε στους 7 πόντους με 2/11 σουτ και 10 ριμπάουντ.
ΣΙΞΕΡΣ - ΣΑΝΣ 119-114
Οι Σίξερς ζορίστηκαν κόντρα στους - περιέργως ανταγωνιστικούς - Σανς στην Φιλαντέλφεια, αφού από πολύ νωρίς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 14 πόντους διαφορά. Στο τέλος ωστόσο κατάφεραν, έστω και με το... ζόρι, να κερδίσουν με 119-114 και να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στο 12-7.
Ο Τζοέλ Εμπίντ με 33 πόντους και 17 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μπεν Σίμονς να προσθέτει 19 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ, τον Μάικ Μουσκάλα 19 πόντους, τον Τζέι Τζέι Ρέντικ 17 πόντους και τον Τζίμι Μπάτλερ 16 πόντους. Για τους Σανς, ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 37 πόντους και 8 ασίστ, ο Τι Τζέι Γουόρεν 21 πόντους και ο ΝτιΆντρε Έιτον 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.
ΧΟΚΣ - ΚΛΙΠΕΡΣ 119-127
Σε μία βραδιά που ο Τρε Γιανγκ μοίραζε ασίστ για πλάκα οι Κλίπερς βρήκαν τον τρόπο να "αποδράσουν" με το διπλό από την Ατλάντα, κερδίζοντας με 127-119 χάρη σε ένα τρομερό επιμέρους σκορ 38-23 στην τέταρτη περίοδο! Με αυτή τη νίκη ο ομάδα του Ντοκ Ρίβερς βελτίωσε το ρεκόρ της στο 11-5 και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της Δύσης παρέα με τους Μπλέιζερς και τους Γκρίζλις.
Ο Μοντρέζλ Χάρελ με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τομπάιας Χάρις να προσθέτει 24 πόντους και τον Μάικ Σκοτ 18 πόντους. Για τους Χοκς, ο Γιανγκ είχε 25 πόντους και 17 ασίστ (!), με τον Ταουρίν Πρινς να προσθέτει 21 πόντους και τον Τζον Κόλινς 18 πόντους.
ΠΕΪΣΕΡΣ - ΤΖΑΖ 121-94
Παίζοντας χωρίς τον τραυματία Βίκτορ Ολαντίπο, οι Πέισερς έδειξαν να μην επηρεάζονται καθόλου, διαλύοντας με 121-94 τους Τζαζ στην Ιντιάνα.
Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 21 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ντομάντας Σαμπόνις να προσθέτει 19 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ και τον Άαρον Χόλιντεϊ να ακολουθεί με 19 πόντους. Για τους Τζαζ, ο Ρίκι Ρούμπιο είχε 28 πόντους και ο Τζο Κράουντερ 14 πόντους.
ΠΙΣΤΟΝΣ - ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ 113-102
Οι Πίστονς έχουν αρχίσει να πατάνε καλά στα πόδια τους και το έδειξαν με την - πιο εύκολη από ότι δείχνει το τελικό σκορ - νίκη τους με 113-102 επί των Καβαλίερς. Το Ντιτρόιτ ήταν καταιγιστικό στο πρώτο ημίχρονο, ξεφεύγοντας με 66-46 και έκτοτε... χαλάρωσε, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη.
Ο Αντρέ Ντράμοντ με 23 πόντους και 16 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Μπλέικ Γκρίφιν με Ρέτζι Μπούλοκ να προσθέτουν από 21 πόντους. Για τους Καβαλίερς, ο Κόλιν Σέξτον είχε 18 πόντους και ο Τζόρνταν Κλάρκσον 16 πόντους.
ΓΚΡΊΖΛΙΣ - ΜΆΒΕΡΙΚΣ: 98-88
Εξαιρετικοί οι Γκριζλις, έβαλαν... στοπ στον Λούκα Ντόντσιτς και τους Μάβερικς κερδίζοντάς τους με 98-88, έφτασαν τις 4 σερί νίκες και ανέβηκαν στην κορυφή της Δύσης, Το Μέμφις είχε ως σήμα κατατεθέν για ακόμα μία φορά την άμυνά του, κρατώντας τον Λούκα Ντόντσιτς στους 15 πόντους με 6/20 σουτ και 3 λάθη. Ο Κόνλεϊ είχε 28 πόντους και 7 ασίστ για τους νικητές, με τον Γκασόλ να προσθέτει 17 πόντους και 15 ριμπάουντ και τον Τζάρεν Τζάκσον 13 πόντους. Για τους Μάβερικς, ο Ντένις Σμιθ είχε 19 πόντους και ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν 17 πόντους και 20 ριμπάουντ.
ΧΟΡΝΕΤΣ - ΣΕΛΤΙΚΣ: 117-112
O Kέμπα Ουόκερ συνεχίζει να οργιάζει στο ΝΒΑ, αφού είχε 43 κόντρα στους Σέλτικς (μαζί με clutch τριποντάρα), οδηγώντας στη νίκη (117-112) τους Χόρνετς.
Για τους νικητές που έφτασαν στο 8-8, εκτός του διαστημικού Κέμπα, 18 είχε ο Λαμπ. Στον αντίποδα για τους Κέλτες που έπεσαν στο 9-8, ο Ίρβινγκ είχε 27 με 11 ασίστ και ο Τέιτουμ μέτρησε 18.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
