Οι διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού κατέγραψαν όσα συνέβησαν στο ημίχρονο και όσα παρουσιάζεται να είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Κατά συνέπεια με βάση τους κανονισμούς της Ευρωλίγκας θα ανοίξει νέα πειθαρχική έρευνα για το θέμα.
Υπενθυμίζεται ότι μέρος των περυσινών ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει “παγώσει”, οι σχέσεις του με την διοργάνωση έχουν βελτιωθεί, αλλά οι κανονισμοί είναι συγκεκριμένοι και όσα αναφέρουν οι διαιτητές θα εξεταστούν από τον ανεξάρτητο δικαστή της διοργάνωσης.
Η έναρξη της πειθαρχικής έρευνας αναμένεται να ανοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες. Το αποτέλεσμα της, ωστόσο, προς το παρόν είναι άγνωστο πότε θα προκύψει και τι συνέπειες μπορεί να έχει.
Να σημειωθεί ότι η έρευνα αφορά όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος και όχι όσα λέγονται ως απάντηση για “λάθος μετάφραση” από την πλευρά του Παναθηναϊκού και εμπλοκή του Ολυμπιακού σε δωροδοκία, αν και δεν αποκλείεται και η θέση των Πρασίνων να ληφθεί υπόψη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
