Με τον Ολυμπιακό να παραμένει χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος, ο Πέδρο Μαρτίνς έκλεισε τους παίκτες στου Ρέντη, μέχρι το ματς με τη Ντουντελάνζ για το Europa League, και τους έθεσε προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να είπε στους παίκτες του, μεταξύ άλλων, το εξής: "Λάθη κάνουμε όλοι. Εγώ κατάλαβα το μεγαλύτερο λάθος μου. Νόμιζα ότι είχα να κάνω μόνο με επαγγελματίες. Γιατί η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο δεν ταιριάζει με επαγγελματίες. Θα κάνω ό,τι νομίζω πως χρειάζεται για να τα διορθώσω. Το ίδιο πρέπει να γίνει και από τους παίκτες. Και για να βοηθήσω, θα μείνουμε όλοι στο Ρέντη μέχρι και το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ. Για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει λάθος".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλα πες τα και στη διοικηση, γιατι αυτοι εκει νομιζουν οτι εφταιγε η διαιτησια για την ηττα. Μαθημενοι αλλιως τα τελευταια 20-25 χρονια.
Οι προηγούμενοι που έπαιρναν τα "πρωταθλήματα"... ήταν καλύτεροι?
Δώρο στο 5.50 της ντιζνειλαντ ...χιχιχι
Ταραχες στο βοθρολίμανο !!!Τι έγινε ;;
Παμε για 2ο σερι χαμενο;;;;
Γελάω !!!!