Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ο Πιεμπονγκσάντ παίρνει λεφτά από τη Μουσκρόν και τα βάζει στον Παναθηναϊκό»

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν υποστήριξε πως ο Ταϊλανδός θα πουλήσει τις μετοχές του στη βελγική ομάδα και το ποσό της πώλησης θα το βάλει στην ΠΑΕ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας Derniere Ηeure μετέφερε δηλώσεις του προέδρου της Μουσκρον, με τον Πατρίκ Ντεκλέρκ να υποστηρίζει πως ο υποψήφιος επενδυτής του Παναθηναϊκού, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, περιμένει τα λεφτά από την πώληση των μετοχών του στη βελγική ομάδα, προκειμένου να τα μεταφέρει στην ΠΑΕ.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Μουσκρόν, η ομάδα μετατράπηκε από "Περιορισμένης Ευθύνης Συμμετοχική Εταιρεία" σε "Ανώνυμη Εταιρεία", μετά από έγκριση τη βελγικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μετά από συνεννόηση του Πιεμπονγκσάντ με τον υποψήφιο αγοραστή των μετοχών του.

Ο Ντεκλέρκ υποστήριξε πως η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα και πως ο επενδυτής που θα αγοράσει τις μετοχές του Πιεμπονγκσάντ προέρχεται από τη Λατινική Αμερική.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Μουσκρόν: "Αυτές τις μέρες τελειώνει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Παναθηναϊκού, σε μία συναλλαγή που απαιτεί περισσότερα κεφάλαια γιατί τα οικονομικά μεγέθη στην ελληνική ομάδα είναι μεγαλύτερα".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ