Μέσω του νομικού του συμβούλου, του Γιάννη Χατζησαβάογλου, ο Κώστας Φορτούνης απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για τον πανηγυρισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο διεθνής επιθετικός ζήτησε συγγνώμη, υποστήριξε πως αυτό που είδε δεν του άρεσε και δεν ζήτησε καμία επιείκεια.
Με όσα μετέφερε ο νομικός του εκπρόσωπος στην Πειθαρχική Επιτροπή, ο Κώστας Φορτούνης έδειξε να κατάλαβε το λάθος του. Μεταξύ άλλων, ο νομικός εκπρόσωπος τόνισε: "Εκπροσωπώ τον Κώστα Φορτούνη, το video το είδατε όλοι και εσείς κι ο Κώστας Φορτούνης που είναι αρχηγός του Ολυμπιακού. Τον ρώτησα πόσο κοντά ή μακριά ήταν για να διακρίνει αν ήταν παιδιά και να αναπτύξουμε την επιχειρηματολογία μας. Ο ίδιος μου είπε: 'Τι σημασία έχουν όλα αυτά; Εγώ όλα αυτά που είδα δεν μ' άρεσαν καθόλου και ζητάω συγγνώμη'.
Ο Κώστας παραδέχεται την πράξη του ζητά συγγνώμη και από την επιτροπή σας. Δεν ζητάει συγγνώμη για να γλιτώσει την ποινή, αλλά επειδή πραγματικά έχει μετανιώσει και αφήνει στην διακριτική σας ευχέρεια την ποινή του"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αξιος συγχωρεσης απο την κουβεντα του και μονο απο ολον τον φιλαθλο κοσμο.Σημασια εχει που σιχαθηκε τον εαυτο του.Γερος να ειναι και να μην το ξανακανει κανεις ευχομαι.Α.Ε.Κ. Μονο!Μοιρασε στην Μπαγερν Πονο!!!
Δε μ'αρέσει η φάτσα του.
Θάνατος (ποδοσφαιρικός).
ασε μας ρε πεφτούνι, από τότε που βγήκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο
Σαφως και συγχωρειται και μαγκια του που ματαζηταει συγγνωμη....
Εγω λεω να φυγεις απο κει και να ερθεις στην Πρωταθλητρια
Θα μπορούσε να επικαλεστεί το προηγούμενο της μη τιμωρίας του Πασχαλάκη.
Αλλά ξέχασα. Το πάοκ έχει εξαιρεθεί πια από τις τιμωρίες. Ό,τι και να προκαλέσουν, οι δικαστές τους χαϊδεύουν.
ξεχωρίζεις σαν την μύγα μες το γάλα στο βοθρολιμανο...συγχωρεμένος
2ο λάθος.. έτσι όπως αρχίζουμε να συνηθίζουμε να βαπτίζουμε αντιαθλητικές και προκλητικά ανάρμοστες συμπεριφορές έναντι φιλάθλων αλλά και συναδέλφων..
Πέρσι στο μεταξύ μας παιχνίδι κυπέλλου στεκόταν μπροστά στον Μπάρκα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης κόρνερ και τον έφτυσε σχεδόν στο πρόσωπο.
Ουδεμία συνέπεια ακολούθησε της πράξης.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές "πρότυπα" της ευγενούς άμιλλας του αθλητισμού.
Εντάξει συγχωρείται. Όλοι δικαιούνται να κάνουν ένα λαθος. Η παραδοχή είναι σημαντική. Δεν μας έχει συνηθίσει ο ΟΣΦΠ σε τέτοιες παραδοχές... Μάλλον είναι γραμμή του παίκτη κι όχι της ομάδας.
Δεκτή η συγγνώμη του γιατί η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχει ξαναδώσει δικαίωμα ο συγκεκριμένος παίκτης. Όλοι κάνουμε λάθη.
Πιστεύω ότι τον πιέζουν πολύ στον γαύρο και γι'αυτό αντέδρασε έτσι. Όσο να 'ναι πονάει το να έχουν να μας νικήσουν 2 χρόνια.
Τι έγινε, απογαυροποιήθικε αυτός; μήπως έχει πυρετό;