Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γ' Εθνική: Στο νοσοκομείο βοηθός του Εδεσσαϊκός-Γιαννιτσά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χαμός ακολούθησε την αναμέτρηση του Εδεσσαϊκού με τα Γιαννιτσά για την τρίτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. 

Σύμφωνα με τοπικά σάιτ, μετά το φινάλε του ματς ο α’ βοηθός του ματς, Τοροσιάδης, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα διάσεισης, μετά από επίθεση που δέχτηκε κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο. 

 Ο βοηθός του ματς υποστηρίζει πως χτυπήθηκε στο πρόσωπο από άνθρωπο του Εδεσσαϊκού, κάτι που διαψεύδουν οι άνθρωποι του συλλόγου, κάνοντας λόγο για απώθηση και όχι ηθελημένη επίθεση. 

Μάλιστα, όσα έγραψε ο διαιτητής Αγγελάκης στο φύλλο αγώνα «καίνε» τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και απουσία αισθήσεων του βοηθού, ενώ αναφέρει πως ο δράστης έχει τακτοποιηθεί και πρόκειται για μέλος του Δ.Σ του Εδεσσαϊκού.



Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ