Δευτερόλεπτα μετά τη νίκη του επί του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ όρμησε πάνω στα μέλη του τιμ του Ιρλανδού.
Στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε του αγώνα για το UFC, ο Ρώσος υπερασπίστηκε τον εαυτό του και υποστήριξε πως ο ΜακΓκρέγκορ έβρισε τη θρησκεία του Χαμπίμπ, την οικογένειά του και παραλίγο να σκοτώσει ανθρώπους.
Συγκεκριμένα, ο Χαμπίμπ τόνισε: "Θέλω να ζητήσω συγνώμη στην αθλητική επιτροπή της Νεβάδα. Δεν ήταν αυτό το καλύτερο μου πρόσωπο.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι μιλούν για το ότι πήδηξα από το κλουβί, και όχι για αυτόν που μίλησε για την θρησκεία μου, για την χώρα μου, για τον πατέρα μου, ήρθε στο Μπρούκλιν και έσπασε το λεωφορείο. Παρά λίγο να σκοτώσει μερικούς ανθρώπους! Γι' αυτά τι λέτε;
Ο πατέρας μου έμαθε να έχω πάντα σεβασμό. Επτά χρόνια έκανα προπονήσεις στην Καλιφόρνια και όλοι ξέρουν ποιος είμαι. Αυτός και η ομάδα του με προκάλεσαν. Δύο φορές πρωταθλητής έλεγε πως είναι και σήμερα έκανε tap.
Tα media θεωρώ πως άλλαξαν τις MMA. Αυτό το σπορ έχει σεβασμό. Δεν είναι trashtalking μόνο. Θέλω να αλλάξω το παιχνίδι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!