"Είμαστε πολύ λυπημένοι, αλλά όχι απογοητευμένοι", τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας παράλληλα όλα όσα έγιναν στο ματς με την Μπενφίκα, ενώ υπογράμμισε πως είναι καλό που τώρα έρχεται ντέρμπι αμέσως με τον Ολυμπιακό
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ:
Για το αν πίστευε κάποια στιγμή ότι θα νικήσει η ΑΕΚ: «Ναι, το πίστευα. Μπήκαμε πολύ άσχημα και φοβισμένα, δεχθήκαμε τα γκολ και ήταν σαν να μας έφυγε το άγχος και αρχίσαμε να παίζουμε. Στο ημίχρονο, μετά την αποβολή, είπα στα παιδιά ότι θα το γυρίσουμε το παιχνίδι, ότι θα νικήσουμε. Δεχθήκαμε ένα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε έξι παίκτες δίπλα σε αυτόν που έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε εκεί που έπρεπε να πάει για να χάσουμε το ματς. Η εικόνα του παιχνιδιού και το παιχνίδι μας, έδειχναν ότι εμείς θα νικούσαμε».
Για το αν η ΑΕΚ αδίκησε τον εαυτό της, αν έχασε λόγω απειρίας ή αφέλειας:«Εχουμε έξι παίκτες στη φάση του 2-3. Εντάξει, πήγε η μπάλα στη γωνία... Δε θα το έλεγα αφέλεια και απειρία γιατί παίξαμε πάρα πολύ σωστά στο δεύτερο ημίχρονο. Γκολ ευκαιρίες, τετ α τετ. Η απειρία μας φάνηκε στην αρχή του παιχνιδιού, μπήκαμε φοβισμένοι. Πραγματικά πίστευα ότι μπορούσαμε να το πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Σε αυτό το επίπεδο θέλει μεγάλη προσπάθεια για να πάρεις πράγματα. Το αγγίξαμε αλλά δεν το πήραμε, θέλουμε δουλειά ακόμη σε κάποια πράγματα. Αυτό είναι το μάθημα απόψε. Πρέπει να πω, πάντως, ότι είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, για την προσπάθεια τους. Είμαι υπερήφανος και πολύ στενοχωρημένος που χάσαμε αυτό το ματς. Ευχαριστώ και τον κόσμο, το έχω πει και παλαιότερα ότι ο κόσμος της ΑΕΚ στέκεται πάντα στην ομάδα. Είμαστε πολύ λυπημένοι αλλά όχι απογοητευμένοι».
Για το αν πρέπει να γίνει πιο "σκληρή" η ομάδα, λόγω των φάσεων των τριών γκολ: «Μπήκαμε πολύ φοβισμένα, όταν είσαι φοβισμένος δεν είσαι δυνατός και στις μονομαχίες. Για το τρίτο γκολ, ναι, θα μπορούσε να γίνει φάουλ, αλλά είχαμε πολλούς παίκτες εκεί ούτως ή άλλως. Δεν περίμενα τώρα να πάει εκεί η μπάλα. Το είπα και πριν πάντως, έχουμε να μάθουμε πράγματα σε αυτό το επίπεδο. Μπορείς να αγγίξεις τη νίκη αλλά δεν καταφέραμε να την πάρουμε. Εχουμε να μάθουμε πράγματα».
Για το πόσο δύσκολο θα είναι να διαχειριστεί η ομάδα αυτή την ήττα, αν τον προβληματίζει το ντεφορμάρισμα παικτών όπως ο Σιμόες και τι γίνεται με τους τραυματισμούς: «Οι τραυματισμοί μας προβληματίζουν, υπάρχουν πολλοί λόγοι. Το ντεφορμάρισμα... Τα παιδιά παίζουν συνεχώς παιχνίδια, ο Σιμόες μπορεί να μην είναι στο τοπ της απόδοσης αλλά δουλεύει πολύ στο ματς. Ο Πέτρος (Μάνταλος) παίζει πολλά παιχνίδια. Η διαχείριση τώρα... Δεν είναι εύκολο να χάνεις αυτό το παιχνίδι. Δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου, στο ημίχρονο πραγματικά το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε το ματς και το αποδείξαμε. Εγινε όμως η φάση του 2-3, όπως έγινε... ΟΚ, κατά κάποιο τρόπο θα δεχθείς πολλές σφαλιάρες, αλλά θα μάθεις και θα γίνεις καλύτερος. Αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν στο να γίνουμε καλύτεροι. Δείξαμε ότι ως ομάδα είμαστε καλή. Παίζαμε γρήγορα, ωραία, πλαγιοκοπήσεις, συνδυασμούς, ευκαιρίες, νομίζω ότι δεν μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά».
Για το αν είναι εφικτό να συγκεντρωθεί σε λίγες μέρες η ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι καλό που έχουμε ντέρμπι, από αύριο δε θα σκεφτόμαστε τη Μπενφίκα. Ξέρουμε όλοι τι είναι το παιχνίδι της Κυριακής οπότε δεν προβληματίζομαι γι' αυτό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Επι προεδριας Ντεμη ειχε καλλιεργηθει παρομοια νοοτροπια. Στηριξη στους παικτες σε καθε περιπτωση, στηριξη στον προπονητη, χειροκροτηματα στις ηττες, αναγνωριση της προσπαθειας παρα τις ηττες. Το αποτελεσμα ηταν να βρεθουμε Γ' εθνικη... Ευτυχως ο Τιγρης ξερει πολυ καλα τί σημαινει ΑΕΚ. Η ηττα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Εισαι υποχρεωμενος να κερδιζεις σε καθε περισταση. Με τραυματισμους ή χωρις. Με ευκαιριες ή χωρις. Με ατυχιες ή χωρις. Ετσι πηραμε το πρωταθλημα. Ετσι μειναμε αηττητοι στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ευρωπη. Κυνηγωντας καθε μπαλα, καθε φαση, καθε αντιπαλο μεχρι το τελευταιο σφυριγμα. Περιοριζοντας ολο και περισσοτερο τα λαθη σε ατομικο και σε ομαδικο επιπεδο. Δοκιμαζοντας εναλλακτικα σχηματα οταν το βασικο δεν εβγαινε.
Οι παικτες που κοουτσαρεις Μαρινο ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Δεν ειναι μαθητευομενοι. Στεκοντουσαν ορθιοι με αντιπαλους οπως η Μιλαν. Οχι καποιον Αγιαξ ή καποια Μπενφικα... Εσυ κοιτα να μαθεις σε ποια ομαδα εισαι. Στον πρωταθλητισμο δεν αρκει το θεαμα, δεν αρκει η προσπαθεια. Πρεπει να συνοδευεται απο αποτελεσματα
Δεν μπορεί να είσαι τόσο ανόητος.... Άρα μας τρολλάρεις.
Αδερφε εχεις λιγο μπερδευτει..συγκρινεις τη μιλαν του σημερα με τον αγιαξ?βαλε λιγο το μπαγιερν αγιαξ κ μιλαμε παλι..κοιτα να μαθεις ποια ομαδα υποστηριζεις κ αν δεν σου κανει η αναγνωριση κ η υποστηριξη κ προτιμας την γιουχα ο πειραιας πεφτει κοντα..κ ρωτα κ καποιους μεγαλυτερους σου για ποιους λογους επεσε η αεκ γτ δεν εχεις ιδεα τι γραφεις..
Νομίζω κάπου το έχασες αδερφέ..
ρε φιλαρακο αληθεια τι πραγματα ειναι αυτα που λες ?αποψη σου βεβαιως και σεβαστη ,και θα μπορουσα να σου γραψω κατεβατά με τα αντιθετα επιχειρηματα ΩΣΤΟΣΟ θα σταθω εκει που λες για καποιον Αγιαξ ο οποιος ΠΑΤΗΣΕ την Μπαγιερν μεσα στη γερμανια με απιστευτες χαμενες ευκαιριες ,και Καποια Μπενφικα η οποια οσο επαιζε με 11 παικτες ηταν 3 κλασεις ανωτερη σε ολα απο μας ΗΗΗΜΑΡΤΟΝΝΝ ...........
Πώς κάνεις Μπαμ ότι δεν είσαι ΑΕΚ .Πέρα από αυτό δεν ξέρεις και μπάλα.Συνεχεισε να μπαίνεις εδώ, να έχουμε κάποιο να γελάμε.
κατω τα ξερα σας απ τον μανταλο η αχαριστια εχει και ορια
Φιλε τελειως αντικειμενικα και χωρις εκνευρισμο θελω να μου πεις οταν σκεφτεσαι φοβερα παιχνιδια του μανταλου τι σου ερχεται στο μυαλο? Γιατι εμενα μονο τελικος κυπελλου με τον ολυμπιακο μου ερχεται στα 4 χρονια παρουσιας του... Περυσι πηραμε το πρωταθλημα με τον μανταλο να μη παιζει.. Δε σου λεω οτι ειναι κακος παιχτης απλως 1ον) δε φαινεται να δουλευει για να βελτιωνει τις αδυναμιες του σε αντιθεση ας πουμε με τον Τασο και 2ον) δε βγαζει τσαγανο, θα του παρεις τη μπαλα και δε θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κυνηγησει να στη παρει πισω αλλα θα σταματησει για να διαμαρτυρηθει.
Ένα πράγμα λείπει στον Μαρίνο και αυτό είναι η τύχη.
Πολύ καλός προπονητής και ας μην έχεις την αποτελεσματικότητα και την τύχη του προκατόχου σου
Μαρινε σε στηρίζουμε να ξέρεις!
Εγώ θα σας κάνω μια ερώτηση....Φανταστείτε να κάναμε 2-3 μπαμ μεταγραφές σε συνδυασμό και με τον Μαρίνο προπονητή...
Εγώ θα σας κάνω μια ερώτηση....Φανταστείτε να κάναμε 2-3 μπαμ μεταγραφές σε συνδυασμό και με τον Μαρίνο προπονητή...
Πότε θα καταλάβουν οι αμυντικοί και ο Μαρίνος; Πας πάνω στους αντιπάλους και δεν τους κοιτάς, δεν τους αφήνεις να κάνουν το παιχνίδι.
μαρινο ολα καλα με τις επιλογες σου το κοουτσαρισμα σου κτλ αλλα το μανταλο δν το βλεπεις που εδω κ 4 ματς δν τραβαει ( θα μου πεις δν εχουμε αλλον να κανει παιχνιδι) αλλα απο τις 10 ενεργειες που θα κανει η 9 ειναι λαθος ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΒΛΕΠΩ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Φτιάχνεις κάτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. Με λίγη τύχη και μπόλικη υγεία στους παίχτες σου θα κάνεις θαύματα.
Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια ο Μαρίνος! Μας λείπει η μισή ομάδα και όμως τα βγάζουμε πέρα. Είμαστε τρομερά άτυχοι, αλλά θα γυρίσει ο τροχός. Σε ενάμιση χρόνο θα έχουμε επιτέλους το δικό μας γήπεδο! Μερικοί είστε γκρίνιες και μιζεροι μέχρι αηδίας! Εχθές έχασα την φωνή μου, σήμερα με το ζόρι ακούγομαι, αλλά στα παπαρια μου, η ΑΕΚΑΡΑ με πορωνει πιο πολύ τώρα από ότι πριν βγούμε Πρωταθλητές! Γιατί τώρα μου άνοιξε η όρεξη για πιο πολλούς τίτλους και προκρίσεις, και με τον κόσμο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον χτεσινό δεν φοβάμαι τίποτα!!! Υπόψιν, από τους χθεσινούς που ήταν γήπεδο, λίγο πάνω από τους μισούς θα χωράνε στην κανουρια γηπεδαρα μας!!!
Καλημερα.
Η αποψη μου ειναι σεβασμος σε οποιον φοραει την φανελα της ομαδας μας ολα μας τα παιδια δουλευουνε στο γηπεδο παντα για το καλυτερο....
Μπιρουμε να πουμε 1000 πραγματα γισ εχθες....ο Βικτωρας ειναι ενα παραδειγμα προς μιμηση..μπραβο Βικτωρα και μπραβο σε ολα τα παιδια μας που τα δωσανε ολα..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σχετικα με την κουραση να σας πω οτι 8 απο τους 11 παιζουνε αοο περυσι συνεχεια τα ματς...λογικο να υπαρχη υπερφορτωση...
Υγ ΜΑΡΙΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
ΜΑΝΤΑΛΟΣ, ΣΙΜΟΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΓΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ...!!!
δεν εχουμε την περσινη αγωνιστικότητα στα μαρκαρίσματα..πέρσυ σκυλιάζαν στα μαρκαρίσματα ολοι οι παικτες...τωρα αφηνουμε χαλαρα να φτασουν στο κεντρο της περιοχης.
Σωστή η παρατήρηση σου!
Ο Μάνταλος σήμερα ήταν αρκετά θετικός δημιουργικά δεν καταλαβαίνω γιατί τον αδικείται
Δεν έχουμε και πολλούς που μπορούν να κάνουν παιχνίδι.
Εγώ ειδα ότι κάθε φορά που επερνε την μπάλα η θα έπεφτε η θα έκανε λαθος πάσα η θα την έχανε!Που είδες εσυ τώρα ότι ήταν θετικός δεν ξέρω
κι εγώ είδα Ian_Brown πως είχε απέναντι του ΔΥΟ παιχταράδες πάντα (διότι τον είχαν διαβάσει και θεωρήσει επικίνδυνο) που δεν είναι εύκολο να τους περνάς όπως στην SL εδώ είναι CL. Τώρα αν δεν κάνει για την ΑΕΚ βασικός χαφ της Εθνικής τι να πω;
Ουζουνίδη και παίχτες ξέρετε εσείς.Μετά τις αποτυχίες με βαριά ήττα από άγιαξ και την άδικη -βάσει εικόνας αγώνα- ήττα από παοκ,πήγατε στο ηράκλειο παίξατε τη μπαλίτσα σας και ξεσπάσατε στον όφη.Ο γαύρος δεν είναι οφη αλλά πρέπει να κάνετε το ίδιο.Να δείξετε την ίδια αντίδραση κι ας μην κερδίσετε 3-0.Κι 1-0 μας φτάνει αρκεί να κερδίσετε.Αρκεί να βγάλετε πείσμα και θυμό.
φυγε ρε μανταλε φυγε επιτελους να ευχαριστηθουν καποιοι εδω μεσα να σταματησουν να βλεπουν εναν ποιοτικο ελληνα ποδοσφαιριστη να παιζει μπαλα. Φαινεται αυτοι που τον κοστολογησαν καποια εκατομμυρια μετα απο 2 χιαστους κιολας τον ηθελαν για ξεπλυμα χρηματων.Εγω στη θεση σου θα εφευγα να ερθει καποιος ξενος ετσι ωστε οταν κανει λαθη και μαλακιες να του τα συγχωρουμε πιο ευκολα ....100 καλα να κανεις δε προκειται να σου τα αναγνωρισουμε θα πουμε μονο για τα κακα σου παιχνιδια τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κακες σου ενεργειες και οτι αλλο προκυψει. Για τα καλα σου ας τα δουν καποιοι αλλοι. Βαρεθηκα ειλικρινα να βαφτιζουμε τους παικτες μας τη μια αμπαλους και την αλλη κρεατα και καποια στιγμη παικταραδες ,το ξερω πως ετσι γινεται αλλα δεν αντεχεται.Το μονο που εχω να προσαψω στην ομαδα ειναι κατι που εχω ξαναπει οτι χρειαζομασταν πιο γεματο ροστερ . ΔΕΝ ειμαι ευχαριστημενος με την εικονα της ομαδας στα 2 πρωτα παιχνιδια ομως καταλαβαινω οτι η ομαδα προσπαθει να αλλαξει νοοτροπια και θελω να την υποστηριξω σε αυτο γιατι πραγματικα πιστευω
η κριτικη μου θυμιζει εντονα τον παναθηναικο με τους καραγκουνομπασιναδες, ετσι ακριβως ελεγαν οι οπαδοι τους, που παμε με αυτους.......μονο που αυτοι καοια στιγμη εγιναν πρωταθλητες ευρωπης......εγιναν λαθη στο παιχνιδι σιγουρα αλλα αν ειναι δυνατον να λεμε τους αικτες μας αμπαλους με πρωτο απ ολους τον αρχηγο.Θα πω δυστυχως για αλλη μια φορα πως η ενισχυση της ομαδας ηταν ελλειπης για μια ομαδα που θα παιζει τσ.λιγκ και να εχει ουτε 1 ουτε 2 αλλα 3 ποδοσφαιριστες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τουλαχιστον ανενεργους , αναφερομαι στους μοραν αινταρεβιτσ σβαρνα.....ειναι πραγματικα κριμα
Αγαπητέ Μαρίνο.
Η εξέλιξη μιας ομάδας πρέπει να στηρίζεται πρώτα στη διατήρηση των κεκτημένων ικανοτήτων και μετα στην ανάδειξη νέων.
Δυστυχώς φαίνεται πως η ομάδα για να αναπτύξει την επιθετική της ικανότητα έχει απεμπολήσει την αμυντική προσήλωση και την διάρκεια στην απόδοση.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μήπως ένα βήμα πίσω είναι σκόπιμο;
Έτσι για να πάρουμε φόρα...
μανταλος=0.ΦΟΡΤΣΑ ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ.ΑΡΑ ΜΟΥ
Θελω να δω την ΑΕΚ με ολους τους παιχταραδες της, πληρης το ροστερ.
Το περιμενω αυτο πως και πως ρε μαγκες, και εκει θα ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.
Μπακασετας - "εξτεμ"> καταστροφικός
Μπακασετας - αξονας > κεβιν ντε μποινε
Δεν περίμενα να πάει εκεί η μπάλα;;;;;;;;;;;;;;;;Τι λες αγαπητέ;;;;;Πες τους την αλλη φορά οτι εκει κάνουμε φαουλ με κίτρινη!!!ΕΛΕΟΣ!Δεύτερη φορά είναι!ΕΛΕΟΣ!
Η ομάδα το έπαιξε το παιχνίδι και το έχασε. Το ειμαστε ολοι σκασμένοι που χάθηκε αυτό το παιχνίδι λέει πολλά.
Ο Ουζουνιδης είναι η καλλυτερη φετινή μεταγραφή της ΑΕΚ. Την ομάδα χαιρεσαι να την βλέπεις
Μακαρι να τον είχαν βοηθήσει και με δυο μεταγραφες από το πάνω ράφι
Όχι μανταλος βασικός με γαύρο
Σώπα ρε φίλε ; Και ποιος να παίξει δηλαδή ; Λες και έχουμε τόσους πόλους διαθέσιμους
ας παρει ευκαιριες και καποιος αλλος..ας τον βαλει αλλαγη
Να παιξει ο Γιουσης φιλε, ο οποιος επαιξε πολυ καλα σημερα με την Κ-19 και θα κανει οτι καλυτερο με την ευκαιρια που θα του δοθει γιατι θα διψαει για μια τετοια ευκαιρια..ο Μανταλος να καθισει παγκο δεν θα παθει κατι
γκαλο-μπακασέτας-λιβαγια-κλωναρίδης
δεν αντέχεται ο Μάνταλος. Όταν τραυματίστηκε περσι πήραμε πρωτάθλημα, μόλις γύρισε χάσαμε το κύπελλο
γιατί μήπως έχουμε αντικαταστάτη; ποιος θα παίξει;
πραγματικα ημουν απο αυτους που το υποστηριζαν αλλα δεν παει αλλο...