Χαρούμενος με τον τρόπο που πήρε η Μπενφίκα τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, δηλώνοντας:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά στο τέλος έγινε ωραίο. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς που παίζαμε με δέκα παίκτες. Παλέψαμε… Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος για την ομάδα, καθώς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα, θα πρέπει να συνεχίσουμε. Θέλαμε τη νίκη, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση. Με αυτή τη νίκη είμαστε πιο κοντά σ’ αυτό. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».
Για τη συνάντησή του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Ήταν πολύ όμορφο που τον είδα, καθώς επίσης και αρκετούς ανθρώπους που με βοήθησαν στο παρελθόν».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν ξέρω αν είναι καλός τερματοφύλακας (μέτριος μου φάνηκε), αλλά σε ερώτηση για ενδεχόμενη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος έσκισε! "Θα το συζητήσουμε" είπε... "Για την ώρα με απασχολεί μόνο η Μπενφίκα"!!!
ρε άντ' από κει!
ΑΠΛΩΣΕΣ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΟΛΟΦΑΡΔΕ ... ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΩΡΑΙΟ. ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΦΑΡΔΙΑ ΣΟΥ !!!
Μαζι με Μπαρκα οι καλυτεροι ελληνες τερματοφυλακες αυτη τη στιγμη