Με το σερβίς της να είναι κακό, η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κίκι Μπερτένς, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, στον ημιτελικό του Korea Open και ηττήθηκε με 6-4, 6-2.
Στο πρώτο σετ, σημειώθηκαν συνολικά εφτά breaks, με την 26χρονη Ολλανδέζα να πετυχαίνει το κρίσιμο break στο 10ο game, την ώρα που η Σάκκαρη σέρβιρε για να παραμείνει στο σετ.
Το 2ο σετ ήταν πιο ελεγχόμενο για την Μπερτένς η οποία εκμεταλλεύτηκε τα κακά service games της Σάκκαρη και πήρε προβάδισμα με 5-1 games, πριν τελικά κλείσει το ματς με νέο break (το 7ο στο ματς) μετά από 1 ωρα και 35 λεπτά αγώνα.
Παρά την ήττα, η Μαρία Σάκκαρη θα βρεθεί, από τη Δευτέρα, στην 29η θέση της κατάταξης!
Επόμενος σταθμός για την 23χρονη Ελληνίδα το Wuhan Open 2018.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Στιο καλό ....θέλουμε επαγγελματίες,100% να ζουν και να αναπνέουν για αυτό.