Με πρόστιμο ύψους 20.750 ευρώ τιμώρησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο για το περιστατικό με την φωτοβολίδα στη Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Αναλυτικά:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά
Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγια (διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: Απαλλάσσονται
Β) ΠΑΕ Άρης, Γ. Κολτσίδας (εκπρόσωπος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Κολτσίδα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ . Επίσης, επιβάλλει στον Γ. Κολτσίδα τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι: α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.
Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/18/1770318 από 05/09/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή, δεκατριών χιλιάδων πεντακοσίων (13.500,00) ευρώ.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/18/1770318 από 05/09/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή, είκοσι χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (20.750,00) ευρώ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ρε πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό (κλαριν) όργανο, αν η φωτοβολίδα εσκαγε στα πόδια του παιδιού σου, έτσι θα τιμωρούσες;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ...!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΛΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!!
Ποτέ ο ΑΕΚτζης. Τρελλοί με την αρρώστια μας είμαστε, όχι δολοφόνοι!
Καταγγελία στην UEFA τώρα. Πήγαν να σκοτώσουν άνθρωπο, και το κανουν αβαβα ... Απόφαση σκανδαλο παλι, που προκαλεί την κοινή γνώμη όπως και πέρσυ να παιζουν με κόσμο με μας με τυπωμενα εισητιρια σε χρονο ρεκορ και συν βαθμους κλπ . Οταν για το αναμα και μονο, ολοι θυμαστε τι μας ειχανε κανει !!!!
Οι βοθρολιμανισιοι μετα την συγχωνευση προκαλουν μονο αηδία κσι μπόχα
αν ειχε σκοτωθει ανθρωπος το μεγαλυτερο προστιμο σε αυτον θα το βαζανε.ΞΕΥΤΙΛΕΣ
Η μανα του επομενου Νεκρου....σας απευθυνει Χαιρετισμο!!!!....μ@λ@κες
Τελικά γυρίσουμε πάλι στις γελοίες αποφάσεις του παρελθόντος;;; ΝΤΡΟΠΉ!!!
μήπως να κάνουμε κανέναν έρανο για να βοηθήσουμε;
Δεν ανησυχω...θα το πληρωσει το προστιμο ο φιλος της ομαδας τους...ο πρωθυπουργος..!!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙΝΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙ Η ΑΕΚ ΕΦΑΓΕ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΜΕΝΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΜΠΛΙΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ.ΞΥΠΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕ. Ο ΓΡΑΜΕΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΙΧΔΝΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙΝΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΠΡΟΠΕΡΣΙ Η ΑΕΚ ΕΦΑΓΕ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΜΕΝΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΜΠΛΙΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ.ΞΥΠΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕ. Ο ΓΡΑΜΕΝΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΙΧΔΝΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ
Αισχος να κοστολογειται την ανθρωπινη ζωη τοσο φθηνα....Αν ηταν θυμα το παιδι σας κ.υπουργε τι θα λεγατε???
Για τέτοιες εγκληματικές ενέργειες το πρόστιμο είναι ασέβεια και κοροϊδία.
Αν υπήρξε νεκρός φίλαθλος τι θα λέγατε Κύριε Βασιλειάδη;
Δυστυχώς απ ότι βλέπω φίλτατε Υπουργέ ο θάνατος του καθηγητή και φιλαθλου της Λάρισας Νίκου Τεμπονέρα το 1991 ξεχάστηκε.
Λίγη τσίπα ρε!
αδερφέ /χαραλαμπος Μπλιωνας λεγοταν ο αειμνηστος εκπαιδευτικος και σωστα θυμιζεις οτι ηταν θυμα κι αυτος των ορκ του βορρα...οι πρωτοδιδαξαντες στην Ελλαδα τις φωτοβολιδες, με τους λαγους αξιους συνεχιστες τους με τι φωτοβολιδες ευθειας βολης για πολλα χρονια..ενα ακομα credit στο δικο μας οπαδικο κινημα που ποτέ δεν υιοθετησε αυτη την αηδια-δολοφονικο οπλο σε καμια κιτρινομαυρη εξεδρα.
Εχεις δικιο αδερφε,γερασα βλεπεις και η μνημη με εκθετει.
μια χαρά τα γραφεις αδερφε, σε διαβαζω φανατικα, εχεις αποψη ΑΕΚτζηδικη και παντα τεκμηριωμενη!
Σε ευχαριστω αδερφε,το ιδιο ισχυει και για σενα,για την Κιτρινη Καταιγιδα ζουμε πως να το κανουμε.
Δεν θα γινουμε ποδοσφαιρικη χωρα ΠΟΤΕ....στην ουσια 20000 προσθημο στον παοκ που οπαδος του πεταξε τη φωτοβολιδα και 13500 στον πανιωνιο ο ποιος τη δεχτηκε....βεβαια κυριοι απτη στιγμη που αποδεχτηκατε την φωτοβολιδα φταιτε κ σεις....βρε ουυυυυστ....λογια ολοιιιιι...
Άν τα πληρώσει σε 10 μέρες πάει στα 10χιλ το προστιμο και δώρο η έξυπνη σιτα για το νέο γήπεδο...
ΑΜΑ ΔΕ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ, ΔΕ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ...ΑΙΣΧΟΣ
...και 13.500 στους νιόνιους που διαμαρτυρήθηκαν γιατί έφαγαν τη φωτοβολίδα στο κεφάλι. Την επόμενη φορά αδιαμαρτύρητα παιδιά γιατί θα σας βάλει πρόστιμο ο Σαβ... ε ... ο Γραμμένος ήθελα να πω.
Εντάξει αδέλφια, 20750 € στοιχίζει η απόπειρα ανθρωποκτονίας ...
13,500 τα υβριστικα στο πανιωνιο
20,000 στον παοκ για φωτοβολιδα ευθειας βολης μαλιστα
οποτε κυριοι μπορείτε ευκολα να κανετε απόπειρα δολοφονιας με φωτοβολιδα ευθείας βολης, αφου η ΠΑΕ θα την γλιτωσει με ενα προστιματακι μονο!
Βγηκε ο τιμοκαταλογος, 20750 ευρω η δολοφονικη αποπειρα.