Για το εναρκτήριο ματς του ομίλου του Nations League μίλησε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε ο οποίος τόνισε την σημαντική παρουσία του Πέτρου Μάνταλου στην Εθνική Ομάδα.
"Θα έλεγα ότι έχουμε μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Και βρισκόμαστε και σε καλή κατάσταση. Δεν έχουμε πολλούς τραυματισμούς αφού και ο Πέτρος Μάνταλος είναι καλά ο οποίος είναι και παίκτης-κλειδί για την Εθνική μας τον ενάμιση τελευταίο χρόνο", δήλωσε για τον Αρχηγό της ΑΕΚ χαρακτηριστικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αφού...εδώ λένε ότι δεν είναι καλος,αφού...
Τον τζιολη που τον ξεχνάς.....δεν τον αποχωρίζεσαι ποτέ!
Άσε μας ρε Σκίμπε. Αφού κατι δικοί μας σκάουτερ το έχουμ πει ξεκάθαρα, δεν κάνει ο άνθρωπος. Τι μας λες εσυ τωρα?
Όχι ο πεφτούνης δλδ;
Ο Πέφτουνης είναι πολύ καλός παίχτης πάντως.
Ούτε ο Έλληνας νευμαρ, ο πελκινιο. Σανό που βάζουν μέσα στις μπουγατσες πάντως
Ειναι γνωστο πως πια οι Ελληνες ποδοσφαιριστες μετα την εισοδο των αναριθμητων ξενων ποδοσφαιριστων,δεν πηραν τις ιδιες ευκαιριες και δεν εχουν το ταλεντο των παλιαιοτερων γενιων. Οι Ελληνες της ΑΕΚ της εποχης του 90 ηταν αλλο πραγμα. Τους χαζευες.Για τα χαμηλα ποιοτικα δεδομενα ομως της εποχης ο Μανταλος ειναι ενας πολυ καλος και χρησιμος παικτης. Ειναι αδιανοητο να μην τον θελουν καποιοι ΑΕΚτζηδες στην ΑΕΚ και να τον βριζουν απο πανω. Δεν εχουμε την πολυτελεια να τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αντικαταστησουμε με καλυτερο Ελληνα γιατι δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη τετοιος. Πολυ συμπαθης ο Πετραν νομιζω φετος θα κανει τη καλυτερη χρονια του.
Ναι είναι γνωστό πώς οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του 80s και 90s διαπρεψανε με τις ομάδες τους στην Ευρώπη....
ν Euro και έσκισαν στο Μουντιάλ είναι κατώτεροι...
σε Μουντιάλ και Euro...
Και οι ποιο νέοι που παίζουν σε όλα τα πρωταθλήματα..πήρα
Ρε φίλε την εποχή εκείνη ήταν ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο να παίξεις στο εξωτερικό.Και επίσης άλλη εποχή το 2004 που λες και άλλη τώρα.Πολύ καλύτεροι οι παίχτες τότε,και τις δεκαετίες του 80 και 90 θεωρώ ότι δρν κάναμε επιτυχίες λόγω του ότι δεν ήταν ομάδα η Εθνική και δεν ήταν συνειδητοποιημένοι για το τι τακτική πρέπει να ακολουθηθεί σύμφωνα με την ποιότητά μας.