Παίκτης της Λεχ Πόζναν είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Γούτας, με τους Πολωνούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.
Ο 24χρονος στόπερ δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό στους «ερυθρόλευκους» και η εκ νέου παραχώρησή του αποτελούσε μονόδρομο.
Η συμφωνία της Λεχ Πόζναν με τον Ολυμπιακό προβλέπει μονοετή δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Γούτας θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό μετά τους δανεισμούς σε Κόρτραϊκ και Σιντ-Τρούιντεν.
Στις δηλώσεις του ο πρώην παίκτης της Ξάνθης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του και υποσχέθηκε στους φιλάθλους να δίνει το 100% σε κάθε αγώνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
