Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε τις αποφάσεις του για το νέο πρωτάθλημα.
Παράλληλα επισημαίνει πως θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα για την απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.
Αναλυτικά η ενημέρωση από τις αποφάσεις:
Κατά την σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:
1/ Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. της Super League, σεβόμενα τον απλό Έλληνα φίλαθλο, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης και το ελληνικό Ποδόσφαιρο, αποφάσισαν όπως το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή ξεκινήσει κανονικά αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου, σύμφωνα με την Προκήρυξη που υποβλήθηκε στην ΕΠΟ. Η Super League, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα, για να ανατραπεί η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.
2/ Η Forthnet/Nova θα αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή που θα προβάλλει η ΕΡΤ.
3/ Λόγω έργων αλλαγής χλοοτάπητα στο ΔΑΚ Λαμίας, ο αγώνας ΠΑΣ Λαμία-Ατρόμητος Αθ. στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στην έδρα του Ατρομήτου στο Περιστέρι, με γηπεδούχο τον Ατρόμητο Αθ. και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ Γύρου θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
