Quantcast
NEWS
16 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κανονικά στους πίνακες ο Κομίνης

Η ΚΕΔ δικαίωσε τον διεθνή διαιτητή παρά το "Ιαβερικό" κυνήγι του ΠΑΟΚ και θα σφυρίζει και στο επόμενο πρωτάθλημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κανονικά στους πίνακες διαιτησίας και της νέας σεζόν ο πιο συζητημένος διαιτητής του περυσινού πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Κομίνης δικαιώθηκε από την ΚΕΔ και για τις αποφάσεις του και για τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνος και κατέθεσε συμπληρωματικά με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να χάσει τον αγώνα με την ΑΕΚ με 0-3 και να του αφαιρεθούν 3 βαθμοί και 2 από τη νέα σεζόν. Αντίθετα ο επόπτης Ποντίκης που υπέδειξε το οφσάιντ από την... ενδοσυνενόηση αλλά δεν σήκωσε την σημαία στο άκυρο γκολ του Βαρέλα έμεινε εκτός πινάκων αφού προφανώς χρεώθηκε την σύγχιση που επικράτησε.  

Εκτός πινάκων έμειναν οι Αρετόπουλος, Καλογερόπουλος, Στυλιάρας και Μάνταλος από παλαιότερους διαιτητές. Σίγουρα προκαλεί απορίες η αποπομπή του διεθνή Καλογερόπουλου σε μια σεζόν που έλειπε μήνες λόγω τραυματισμού και το μοναδικό λάθος του ήταν σε αγώνα της 3ης αγωνιστικής όταν δεν έδωσε ένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Συνολικά, ο νέος πίνακας διαιτητών της Super League θα έχει 23 διαιτητές. Αναλυτικά: Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ