Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Παιδια ξερει κάνεις πόσα διάρκειας έχουμε ακριβώς;
12 χιλιάδες
πιστευω οτι θα μπουμε ομιλους φετος να κανουμε το βημα παραπανω!απλα θελει δουλεια συγκεν τρωση και ταπεινοτητα!οσο αφορα το μπασκετ ειμαι πολυ αισιοδοξος για την εικονα τησ ομαδας ο μασιουλις μας ανεβαζει ενα επιπεδο πανω!οσο αφορα στο 4 ειτε θα πρεπει να παιξει ο τσαλμπουρης ειτε να αποκτηθει 7ος ξενος σχετικα φτηνος να δινει βοηθειες οπως ο μιλοσεβιτς!προσωπικα θα τον ηθελα στην ομαδα παλι ειναι πολυ φιλοτιμος,μαζι με αυτον θαμαστε υπερπληρεις!
Harry σε φάγανε!! Αν έλειπαν οι δύο πρώτες σειρές,θα τη γλύτωνες χαχαχα. από μένα πάρε ενα like,αν και διαφωνώ, αλλά επιδεί είσαι αδερφός,δεν πάει ωραια το 0-11. Θα το κάνω 1-11. ΟΛΟΙ ΑΕΚ!!!
Με την οικονομικη κατασταση στην Τουρκια πολλες ομαδες θα βαρεσουν κανονι και πολλες θα αφησουν ελευθερους τους ποδοσφαιριστες. π.χ. Μανιάτης (μακρια απο εμας) και Τζαβέλλας μενουν ελευθεροι. Θα υπαρξουν πολλά λαβρακια!
Κωστή δύο ερωτήσεις..... Ο ΧΟΛΤΖΧΑΟΥΖΕΡ είναι ελεύθερος? Και αν ναι είναι θεωρείς ιδανικός για 6σρι που ψάχνει ο κόουτς?
GelastoKanoni πού είσαι;Κάτι για Χολσχάουζερ ακούστηκε.
Αν τον θεωρουσαν ιδανικο θα τον ειχαν πάρει.
Δυστυχώς έχει υπογράψει στην γκρασχοπερς από τον Μάιο....
Αυτός έχει ομάδα!
Πάει!
Τέλος!
Πάμε παρακάτω...
Πήγε στην γκρασχοπερ ο χολχαουζερ ξεκολλατε :-P
Μια χαρα ειναι το ροστερ της ομαδας. Δεν χρειαζονται μεταγραφες. Εμπιστοσυνη χρειαζεται να δειξουμε στους παικτες και τον προπονητη. Παρτε τα παραδειγματα των Οικονομου και Κλωναριδη, ολοι ειχαν πεσει να τους βγαλουν αχρηστους!!! Να ειναι καλα τα παιδια, εκλεισαν στοματα. Φυσικα και θα κανουν και κακα παιχνιδια, εκει χρειαζετε να τους στηριξουμε και να παμε ολοι μαζι να ζησουμε αλλη μια χρονια γεματη επιτυχιες.
Επικίνδυνες απόψεις.Λίγο να ξέρεις από μπάλα καταλαβαίνεις ότι χρειαζόμαστε 3 μεταγραφές για να ανταπεξέλθουμε σε 3 διοργανώσεις από το πάνω ράφι.Ειδικά αν περάσουμε και στους ομίλους του Champions League.
Ακομα δεν αρχισε η σεζον και αναγκαστήκαμε να παιξουμε με ενα μπακ ως χαφ-εξτρεμ (ασχετα που ηταν ο κορυφαιος). Επισης ειχαμε απ την.αλλη πλευρα τον Μπακασετα που παροτι ειναι πολυ καλος παιχτης, δςν ειναι για τα ακρα σε τετοια ματς. Φανταζεσαι στο ΤΣ.λ. να προσπαθει να κυνηγαει πανω κατω τον Τζορντι Αλμπα?
Με όλο το σεβασμό κάνεις λάθος φίλε μου,,χρειάζονται μεταγραφές, αλλά προσοχή ποιοτικές μεταγραφές και εξηγώ τους λόγους.
Πρώτον γιατί οι υποχρεώσεις είναι πολλές, δεύτερον γιατί υπάρχουν τραυματισμοί και τιμωρίες τρίτον γιατί υπάρχει το ντεφορμαρισμα και τέταρτον γιατί οι ανταγωνιστές σου στη παρούσα φάση είναι πιο γεμάτοι σε ροστερ, ειδικά ο ΠΑΟΚ.
Μεταγραφες μπουμε δεν μπουμε ομιλους Τσουλου πρεπει να γινουν ποσο μαλλον αν μπουμε αλλα και Γιουροπα Λιγκ να παιξει η ομαδα παλι χρειαζεται ενισχυση αλλα ο στοχος ειναι το Τσουλου.Η ΑΕΚ χρειαζεται 2-3 μεταγραφες ακομη εναν χαφ εναν εξτρεμ και εναν φορ νομιζω οτι ο Γιακουμακης δεν μπορει να ανταποκριθει και καλυτερα να δοθει καπου δανεικος να παρει παιχνιδια και επιτελους ας σταματησει το αστειο με τον Μπακασετα στα εξτρεμ το παλικαρι δεν μπορει εκει δεν ειναι η θεση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διοτι ειναι αργος δεν εχει ντριμπλα μονο μια θεση μπορει να αγωνιστει πισω απο τον Φορ.
Αδερφια, αν περασουμε τη Σελτικ και παιρναμε τον Ντσαμ, με 5 μυρρια θα ηταν σουπερ προσθηκη...
Ποιος σου είπε ότι τον πουλάνε 5 εκ.;
Σκέψου πούλησαν στη Southampton 8 εκ. παίκτη που είχε αξία 2 εκ. στο transfermarkt.
Για τον Ντσαμ λέγεται πως ενδιαφέρεται η West Ham. Toν είχαν αγοράσει 5 εκ. ευρώ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εγώ είχα γράψει ότι θα θέλουν πάνω από 10 χωρίς να το πολυσκεφτώ. Πιστεύω ότι θα ζητούσαν πάνω από 12 εκ. βασικά. Σίγουρα.
5 τον αγορασαν απο την Σιτυ, φιλε, εχεις δικιο λαθος μου...
Έχω τη βεβαιότητα ότι η ΑΕΚ θα κάνει ακόμα 1-2 μεταγραφές. Έχω εμπιστοσύνη τόσο στον προπονητή όσο και στη διοίκηση. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι η ΑΕΚ πλέον είναι κόκκινο πανί για τους αντιπάλους της, οι οποίοι πλέον απροκάλυπτα στοχεύουν στην αποδιοργάνωση της με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Υπάρχει πλέον ξεκάθαρη συμμαχία Βορρά-Νότου κι αυτό φαίνεται ακόμα και από τα σχόλια των γραμμιτζήδων σε όλα τα αθλητικά σάιτ και σε όλα τα σόσιαλ μίντια. Ξέρω ότι η διοίκηση της ΑΕΚ θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θωρακίσει την ομάδα, αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα αντέξει σε μια τόσο μεγάλη επίθεση. Κι αυτή είναι η ερώτησή μου, Κώστα. Θα αντέξει η ΑΕΚ τον παρασκηνιακό πόλεμο;
Κατά την άποψη μου -και να με ακούτε εμένα... χρόνια τσάκαλος στην αγορά- σπουδαίο παράγοντα θα παίξει αν ο πανέξυπνος τίγρης έχει σκοπό να πουλήσει κάποιο παίκτη. Ας δουμε το ρόστερ, αλάνια μου:
ω θέλουμε έναν χαφ ανασταλτικό, έναν πλέιμεκερ, έναν σεντερφορ κανόνι
Από τερματοφύλακες είμαστε κομπλεδουρα. Ακόμα και ΑΝ πάρει μεταγραφή ο Βασίλης ο Μπάρκας έχεις έναν ετοιμοπόλεμο Τσιντώτα που την περσινή χρονιά έδειξε τι αξίζει όταν δεν είχες και πολλές... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιλογές και οι επιπλέον έχεις και τον Γιαννίκογλου που για εμένα έχει μέλλον και είναι μια αξιόπιστη εναλλακτική.
Δεξί Μπακ: Έχεις έναν πανέμορφο Μπακάκη όπου για εμένα είναι από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες. Δεν είναι απίθανο να δουμε σύντομα μεγάλη πρόταση... και επειδή τον ξέρω προσοπικά τον Μιχάλη... όταμ πάρει μεταγραφή, είναι τόσο εργατικός που στο εξωτερικό θα κάνει απίθανα πράγματα και θα έχει τρομαχτική πορεία. Παράλληλα στην ίδια θέση έχεις έναν ακούραστο για την ηλικία, Γκάλο. Αξιοπρεπέστατη λύση και κατ' εμέ ένας από τους mvp της περσινής ΑΕΚ. Συμπέρασμα: ανανεωνουμε και τους δυο και βλέπουμε.
Αριστερά Μπακ: Αν και την περασμένη χρονιά για εμένα ο Λόπεζ δεν ήταν πάντα αξιόπιστος... φέτος φαίνεται ότι έχει όρεξη. Αν προσέξει κάποια λάθη που κάνει για εμένα είναι τοπ παίκτης ο οποίος βοηθάει πολύ και επιθετικά. Χουλτ είναι επίσης ωραίος.
Σεντερ μπακ: Έχεις τον ηγέτη και ήσυχη δύναμη ονόματι Τσιγκρίνσκι. Αξιόπιστος και δεν έχει δώσει δικαιώματα για αρνητική κρητική. Στην ίδια κλίμακα είναι και Τσοσιτς αν και είναι προβληματικός με τους τραυματισμούς (παντα τον φοβομουν και θα τον φοβάμαι γι αυτο...ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ). Ωστόσο έχεις από πίσω έναν αξιόπιστο Λαμπρόπουλο... το παιδί είναι εργατικό και όποτε τον χρειαστηκες σε εβγαλε ασπροπρόσωπο. Κρίμα για εμένα που οι κανόνες λένε για 11 παίχτες βασικούς... όπως βλέπετε υπάρχει η ποιότητα ακόμα και στις αλλαγές. Τέλος έχουμε τον Οικονόμου. Ειλικρινά δεν ήμουν σιγουρος γι αυτόν εξ αρχής. Μου έβγαζε την εντύπωση ότι υποτιμάει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστοσο με την σέλτικ έκανα ένα πολύ καλό παιχνίδι και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Στο κέντρο τώρα... έχεις έναν Σιμόες ο οποίος είναι από τα πιο πολυαγαπημένα παιδιά της ΑΕΚ μας. Εργατικός και ακούραστος. Πολλά τρεξίματα και το παιδί μπορεί να γίνει πιο δημιουργικό αν το δωθεί η ευκαιρία. ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Το ίδιο και ο Γαλανόπουλος. Ένα από τα μεγαλυτερα χαρτιά της ΑΕΚ. Νεος, με όρεξη και δύναμη. Αξιοζήλευτος από κάθε ελληνική ομάδα και από πολλές μεγάλες του εξωτερικού. Σίγουρα η ΑΕΚ θα πάρει πολλά μοίρια απο τον Κωστα. Χωρίς να ξέρω κάτι, έχω την εντύπωση πως η ΆΕΚ θα πουλήσει σύντομα έναν εκ των Σιμόες ή Γαλανο... Επίσης υπάρχει και ένας Αλεφ... ο Άλεφ είναι φέρελπης... έξυπνος και αν δουλέψει θα δειξει πολλά... μέχρι στιγμης ειμαι ρεαλιστής και κρατάω μικρό καλάθι. Νομίζω η ΑΕΚ θέλει εναν ακόμα παίχτη σε αυτη τη θέση πόσο μάλλον αν πουλήσει καποιον. Τώρα παίχτες σαν τον Μοραν.. δεν τους εμπιστεύομαι... μπορεί να μην είναι ο χειρότερος αλλά ακόμα δεν έδειξε και την διάθεση να κάνει το κάτι παραπάνω (στα φιλικά πάντα)
Μάνταλος. Ο Πετράν μας! Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι καλά το παιδί και όλα τα άλλα θα έρθνουν. όλοι ξέρουμε την αξία και την πολυτιμότητα του... θέλουμε την κάθετή του... θέλουμε την πρωτοβουλία και το καθαρό μυαλό... είναι ο παίκτης που θα σπάσει τις άμυνες των μικρών ομάδων που κλείνονται πίσω...
Μπακασέτας... τον αγαπώ, τον εκτιμω... πολύ καλός παίχτης αλλά νομίζω δεν ταιριάζει στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ εχει πολλές επιλογές μπροστά και νομίζω πως ο Τασος, ακόμα και με την κλάση του περισσεύει. Βλέπω ο τίγρης να τον πουλάει. Καλώς ή κακώς δεν ξέρω...
Μπροστά τωρα... εχεις έναν όμορφο ΄λιβάγια... ο παίκτης ξέρει πολλά κιλά μπάλα και ακόμα και όταν δεν σκοράρει ο ίδιος, δημιουργει προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα... (βλ με σέλτικ που τον μάρκαραν 2)... επειτα περιμένω πολλα απο τον Πόνσε... το παιδί είναι φρέσκο και έχει εναν θετικό εγωισμό... ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΓΚΟΛ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ... αν του δωθεί η ευκαιρία νομίζω θα την αρπάξει και θα κάνει πολλά. Γιακουμάκης.... τον λατρεύω σαν παίχτη και σαν ανθρωπο... αν μαθει να βαζει το σώμα του καλά και αξιωποιησει τα τελειώματα του θα είναι ο επόμενος έλληνας σεντερφορ... στην ΑΕΚ τώρα... ειδικά αν ενισχυδείς (που επιβάλλεται) με έναν βαρύ σεντερφορ κλάσης... ο Γιακουμ όπως και πέρσι θα δει λιγό χρόνο συμμετοχής... λογικά θα τον βάζει μέσα όταν εχεις αναγκη το γκολ... όπως και να έχει τον χρειαζεσαι... Κλωναριδης... το παιδί που πέρσι ακουσε τα χειρότερα και φέτους ολοι περιμένουν τα καλύτερα... (ξεκίνησε θετικα) γρήγορος παίκτης και αν παιξει σωστά θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις άμυνες φέτος. Ο Μαρίνος φαίνετια να πιστεύει σε αυτόν. Εύχομαι να μας κάνει χαρούμενους. Τωρα από τον Λούκας Μπογέ περιμένω να δω πολλά πράγματα. Το παιδί μπορεί να παιξει σε αρκετές θέσης και να γίνει επικίνδυνο... όλοι ξέρουμε ότι ξέρει μπάλα.. ας μας το δείξει! Αλμπάνης... πιστεύω πολύ στον Χρήστο... πολυτιμο αποκτημα για το ρόστερ. Ευελπιστώ να πάρει ευκαιρίες φέτος και να δείξει οτι αξίζει. αν δουλέψει σκληρά σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα είναι βασικός εξτρεμ. πάντως μπάλα ξέρει. Περιμένω πολλά.
Κλείνοντας...νομίζ
Δεν νομίζω να πάρει άλλο σεντερ φορ η ΑΕΚ, ιδίως τύπου Γιακουμάκη. Κοίτα, υπάρχουν οι Λιβάγια, Πόνσε, Γιακουμάκης. Ο Μπογέ μπορεί να παίξει και φορ (αν και θα παίζει προφανώς κυρίως αριστερά). Ο Αλμπάνης μπορεί να παίξει φορ επίσης. Ο Μπακασέτας ξεκίνησε ως φορ και ο Ουζουνίδης ξεκίνησε να τον χρησιμοποιεί πίσω από τον επιθετικό το 2015. Επίσης ο Κλωναρίδης μπορεί να παίξει ως φορ (είναι καλύτερος ως δεύτερος επιθετικός προφανώς αλλά είχε παίξει π.χ. πέρσι με τη Μπριζ στο 3-0 που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έλειπαν Λιβάγια και Αραούχο και είχε δοκάρι, συμμετοχή σε γκολ κτλ)
Η ΑΕΚ πρέπει να σκεφτεί και την επόμενη χρονιά, τις ρήτρες που θα δοθούν για Πόνσε, Μπογε, Οικονόμου, Άλεφ αν πάνε καλά.
Ας πάρει ένα εξτρέμ ακόμα και τον ψηλό αμυντικό χαφ που μπορεί να παίξει και σέντερ μπακ.
Αδέλφι, ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΑΛΑΝΙ"! Ανήκει σε άλλον από τον Βορρά που είναι και ηλίθιος. λολ
Χαραμίζεσαι ρε μεγάλε. Στείλε τώρα βιογραφικό στον Μπαγεβιτς...
Το ταξί πραγματικά είναι ανοιχτό πανεπιστήμιο. Είχα στείλει email στην διοίκηση με συμβουλές
Ένα εξτρέμ όχι ενδεκαδάτο,ίσως το χρειάζεται η ΑΕΚ.Βασικοί θα είναι θεωρητικά οι Μπογέ και Μάνταλος,αλλά ένα καλό μπακ απ καθαρός ακραίος θα δώσει πληρότητα στη θέση.Αν και υπάρχουν ο Μπακασέτας κι ο Αλμπάνης.
αγραφή-Άλεφ και Γαλανόπουλος θα αποτελέσουν μια σούπερ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποιοτική τετράδα στα χαφ που είναι απαραίτητη για τις υποχρεώσεις σε Ελλάδα κι Ευρώπη.
Χαφ εννοείται πως χρειάζεται για να υπάρχει μια πολύ καλή τετράδα εκεί.Ο Μοράν για μένα δεν κάνει ούτε ως μπακ απ επιλογή.Σιμόες-μετ
Σίγουρα ρόλο θα παίξει ως προς τους παίχτες που θα αποκτηθούν αν θα παίξει τσάμπιονς ή γιουρόπα.Αν πάρει το πακέτο των 25-30 εκατομμυρίων η ΑΕΚ μπορεί να κάνει υπερβάσεις.Τώρα αν η ομάδα παίξει στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ και πάρει τον Μπεργκ όπως γράφουν κάποιοι,η πολύ καλή ποιοτικά ομάδα που έχουμε ήδη θα αποκτήσει τρομερή ποιότητα.Κι άντε να την πιάσουν ύστερα γαύροι πειραιά και βορρά.
Αδέλφια τον Lovro Majer (Κροάτης κεντρικός 20-χρονος) τον έχει δει κανένας?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ....ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ !! ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΦΡΙΑΣ ΕΝΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.
Ποια θεση του Σιμοες ρε Κωστα? Κι αλλον αμυντικογενη? ο Σιμοες ο Γαλανοπουλος και ο Αλεφ αμυντικογενεις ειναι ...εμεις χρειαζομαστε εναν να κανει παιχνιδι και οχι να χαλαει...... ενα συγχρονο οχταρι να ξερει μπαλα και να ειναι σχετικα γρηγορος(γιατι μπαλα ξερει και ο αινταρεβιτς)...εναν να παιρνει πρωτοβουλιες και να περναει η μπαλα απο τα ποδια του οπως ο Εντσαμ της Σελτικ
τα είπες όλα φίλος
Τον έχουμε. Ο Μάνταλος μπορεί να τα κάνει όλα αυτά. Αλλά ο Ουζουνίδης παίζει με 2 εξάρια. Το γράφω κι εδώ για να το εμπεδώσετε.
αυτη την λυση την καταλαβαινω ετσι ωστε να παιζει ο λιβαγια μπροστα του(σαν δεκαρι η δευτερος επιθετικος) γιατι δεν μου αρεσει ο μανταλος στα πλαγια....αλλα προς το παρον δεν βλεπω να τον υπολογιζει για εκει....εκτος και παιξει 4-2-3-1 με τον μανταλο διπλα στον σιμοες τον λιβαγια μπροστα τους τον μπογε αριστερα και τον μπακασετα(δεν μου αρεσει ουτε αυτος στα ακρα) η το εξτρεμ που θα ερθει(αν ερθει) δεξια
Φίλε μου ξαναγραφω οτι θελει να παιζει με 2 εξάρια. Δεν ειναι μονος. Παρα πολλοί προπονητές παιζουν με δυο εξαρια. Αν θελει πιστευω θα βαλει τον Μανταλο εκει καποια στιγμη.
Με τη γαλατα τον εβαλε για λιγο εκει και ηταν το χειροτερο διαστημα της αεκ . η δεν ειναι ετοιμος να παιξει εκει η εστειλε μυνημα στον ουζουνιδη να μην τον υπολογιζει για εκει
Όταν παίζεις με δύο 6αρια ή όσες ομάδες παίζουν με δύο εξάρια, μιλάνε και τα δύο της μπάλας. Τόσο απλά.
Όλα τα άλλα να είχαμε να λέγαμε.
Με Γαλατα μολις μπηκε ο Μανυαλος 8ρι, κατηφορησε το γηπεδο.
Υπάρχει +1 στον Μπακάκη; Και τί είδους άραγε; Από αυτά που ισχύουν ή αυτά που τα γειώνει ο παίκτης και ήδη παίζει Γιουρόπα με άλλη ομάδα; Μπορούμε να τον πάμε στο CAS αυτόν;
Κώστα εκτός από χαφ εξτρέμ παίζει να έρθει κι άλλος σέντερ φορ ?
είναι δεδομένο οτι η πληροφορία είναι δάκτυλος γαύρου για να αποσυντονίσει την ομάδα. Αυτοί την Τρίτη θα είναι πιο Σέλτικ και απο τους ίδιους τους οπαδούς της . Άστε να πάρουν και το διπλό στην Ελβετία να μαζέψουμε κανα ποντάκι ακόμα στον εθν. συντελεστή και στον επόμενο γύρο θα γελάσουμε πολύ μαζί τους
Πάρτε τον δανο βικινγκ ποουλσεν για αμ.χαφ-στοπερ κολώνα και ξερει και μπάλα και μια βομβα στην επιθεση για το 11!! :)
Εγω παλι και μετά φυσικα απο τις δεδομένες ανανεώσεις, θεωρω οτι ενα στοπερ ειναι επιβεβλημενο, αφου Τσιγκρι και Τσοσιτς ειναι καλοι μεν, ευπαθείς δε ...
Σιγουρα θελουμε ενα σουπερ δημιουργικο χαφ που να φτιαχνει παιχνιδι και να εχει τα στημενα (εχουμε και δεν το βλεπω;;;;)
Και τέλος ενα κανονι φορ που επισης λειπει (τυπου Μπεργκ).... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Για μενα θελουμε οπωσδηποτε ενα σεντερ μπακ, τωρα αν ερθει και το ρημαδι το 8αρι που λεμε χρονια τωρα δε θα με χαλασει!
φιλε μου εχεις 4 σεντερ μπακ συν τον αλεφ που παιζει και σεντερ μπακ και ειναι και καλος εκει συν τον γιαννουτσο.....αν παρεις και αλλον καποιοι πρεπει να καθονται εξεδρα....και αλλο να καθεσαι παγκο και αλλο εξεδρα....διαταρασεις τα αποδυτηρια ετσι
Ωραια, να υποθεσουμε οτι ετρωγε κοκκινη ενας εκ των Οικονομου, Λαμπροπουλο στη Σκωτια. Με ποιον θα κατεβαιναμε για το ματς της χρονιας μεχρι στιγμης;; Τον Αλεφ; Τζιζας και Τσοσιτς ειναι 1 μεσα 5 εξω.
Κωστα δεν εχει σχεση το οτι περυσι εγινε νεο συμβολαιο στον Μπακακη. Του κανει συμβολαιο το 2017 και ληγει το 2019? Λογικο ειναι αυτο? Απο τη στιγμη που σε 5 μηνες υποφραφουν οπου θελουν, εννοειται οτη η ΑΕΚ εχει καθυστερησει. Γιατι ηδη οι παιχτες πανω κατω ξερουν τι προτασεις μπορουν να βρουν. Το θεμα ειναι η ΑΕΚ να τους ανανεωνει πριν γινει αυτο.
Με Σιμοες ακουμε απ τον Γεναρη. Ο ιδιος ο Σιμοες εχει δηλωσει πως πλεον υο μπαλακι ειναι στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πλευρα της διοικησης η οποια ξερει τα θελω του. Αρα κατι δεν παει καλα? Δεν εχουμε λογους να ανησυχουμε;
Οσο για τις μεταγραφες , δε γινεται να βρουμε παιχτη που να παιζει και μαζι με Σιμοες και αντι για Σιμοες και στοπερ. Για να μπορει να παιζει διπλα στον σιμοες, σημαινει οτι θα εχει πολλα δημιουργικα χαρακτηριστικα. Ομως τα χαφ που παιζουν και στοπερ, ειναι κυριως 6ρια. Η ΑΕΚ θελει οπωσδηποτε στοπερ. Δε βγαινει η χρονια με Οικονομου, Λαμροπολο και δυο επιρρεπείς στους τραυματισμους. Ειδικα αν παιξουμε ομιλους Τσ.Λ. με αντιπαλους καποιες απ τις καλυτερες ομάδες του κοσμου.
Φίλε μου ο παίκτης υπέγραψε πριν ένα χρόνο για 2+1. Πέρασε μολις ένας χρόνος και η ομάδα θέλει να του ξανακάνει σύντομα κι άλλη ανανεωση. Κι εσυ λες πως αργησε. Ε συγνωμη θα επρεπε να τον αναεωσει από τον Ιανουάριο πριν κλείσει εξάμηνο,. Γιατί; Επειδή έγραψε ένας άσχετος πως θα τον πάει ο Λάζαρος στον Ολυμπιακό. Που μόνο από αυτό. δηλαδή ότι μεσολαβεί ο Λάζαρος φαίνεται η ασχετοσύνη. Ο Σιμόες αν δεν υπογράψει να ανησυχεις. Εχει άλλο ενα χρόνο συμβόλαιο αλλά πιστευω θα υπογραψει μεχρι τελος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του μηνα.
Για τις μεταγραφες γραφω αυτο που θελει ο προπονητής που θέλει να παίζει με 2 εξάρια. Υπάρχουν λοιπόν δεκάδες τέτοιοι παίκτες που να παιζουν και αμυντικό χαφ και στοπερ. Παρότι έχει 4 βασικούς στόπερ θα πάρει κι έναν χαφ με τέτοια στοιχεία για να έχει 5.
Και να συμπληρώσω ότι πέρσι που του έγινε η ανανέωση δεν ήταν ο τωρινός παικταράς. Δεν είχε συνέλθει από τον τραυματισμό του πλήρως.
Κωστα θα ηθελα σε παρακαλω να μας απαντησεις το εξης: απο τη στιγμη που ο Μπακακης υπεγραψε για +1 αυτο τυπικα σημαινει οτι ΔΕΝ ειναι ελευθερος να υπογραψει οπου θελει το γεναρη; Επισης θα ηθελα να πω στους φιλους μου συναεκτζηδες οτι απο τη στιγμη που ο προπονητης (δηλαδη αυτος που ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ στην ομαδα) δεν θελει 8αρι, τοτε δεν εχει νοημα να τα σκασουμε για παιχτη που θα γυαλιζει παγκο.Ευχαριστω
Στο ελληνικο πρωταθλημα δε γινεται να παιζει με δυο 6ρια. Αν ο Αλεφ ειναι 8ρι και εχει τα δημιουργικα χαρακτηριστικα που απαιτούνται, παω πασο. Αυτό δεν το ξερω.
com/a-579533/sto-stoxastro-twn-germanwn-o-mpakakh.htm
Επισης τοσο καιρο δε διαβασα καπου οτι ο Μπακακης εχει υπογραψει 2+1. Διαβαζα πως βρισκεται στον τελευταιο χρονο συμβολαιου του. http://www.aek365.
Το γεγονός ότι η ομάδα ψάχνει κι άλλο αμυντικό χαφ, εγώ δεν το κατανοώ. Εχουμε Σιμόες, Γαλανόπουλο και Αλεφ και τον Μοράν. Ποιά είναι τελικά η θέση του Αλεφ ή μηπως αξιολογείται απο τον Ουζουνίδη πως δεν είναι πρώτης γραμμής; Καλό θα ήταν να απαντηθούν τα ερωτήματα για να κατανοήσουμε την λογική. 4 αμυντικά χαφ είναι ΟΚ. Ισως χρειαζόμαστε γρηγορο σεντερ μπακ και φυσικά γρηγορο εξτρεμ.
Γαλανόπουλος έξω για το επόμενο ματς,Μοράν δεν έχει πείσει και ο Μανταλος που θα μπορούσε να παίξει στο 8 σε κατάσταση ανάγκης είναι τραυματίας.Αρα για το επόμενο ματς έχουμε μεινει ΜΟΝΟ με Αλέφ και Σιμοες,ο Μοράν δεν έχει πείσει ξαναλέω,είδες πόσο εύκολα αποδεκατίζεται η ομάδα;;Τα 4 αμυντικά χαφ που λες έχουν γίνει 3 που για μένα είναι 2 μέχρι να δείξει κάτι ο Μοράν.
Περί Μπακάκη το αστείο είναι ότι οι γαύροι υποτιμούσαν το ρόστερ μας και τώρα ψάχνονται για παίκτες μας. Ομάδα απάτη έλεγαν αλλά χόρτασαν φάπα.
Περί μπακάκη...Δεν είναι ικανοί να καταλάβουν ότι μεγαλύτερο κακό δεν κάνουν αυτοι οι"δημοσιογραφοι" που γραφουν σκουπίδια αλλα οι ίδιοι που αναπαράγουν αυτά τα άρθρα και ασχολούνται με τις μπαρούφες...Θα γράψουν σε site θα αρχίσουν να παίρνουν σε ράδια και πάει λέγοντας.Η αφέλεια τους είναι το κακό...Οι άλλοι Γελάμε.
Κώστα, τι επίπεδο να αναμένουμε για τον χαφ και τον μεσοεπιθετικο? Ανάλογης αξίας, κινητρου και παραστάσεων με Μπογέ?
Παρεμπιπτόντως θεωρώ ότι ο Γαλανό δειχνει σαν να έχει ανέβει επίπεδο. Επίσης μου αρέσει ο Άλεφ, και σαν σωματοδομή και σαν παίχτης που δείχνει να του αρέσει να παίρνει μπάλα. Θέλουμε κάποιον χαφ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να δίνει κάποιες ανάσες σε Σιμόες, ακόμα ακόμα και να παίζουν μαζί σε παιχνίδια σαν το προχτεσινό.
Σε καθε περίπτωση η ομάδα από όταν επέστρεψε ο Μανόλο και ήρθε εστω και δανεικός ο Αραούχο, συνεχώς εξελίσσεται και βελτιώνεται και ανεβάζει επίπεδο. Αυτό είναι που με γεμίζει περισσότερο από όλα καθώς είναι και το μυστικό για να πρωταγωνιστεί μακροπρόθεσμα και σταθερά και όχι ευκαιριακά.
Για τον Μπακάκη πείτε μας, έχουμε πάθει Καρδιακό απτο πρωι. Ανανέωση τώρα.
Εχω γραψει για τον Μπακάκη.
Κετσε όσο ισχυε ότι εμείς θέλουμε σιωπη και βαλαμε μεσολαβητή την λέχ ποζναν άλλο τόσο ισχύει και του Μιχάλη Περί ότι θα πάει στον οσφπ :-P έλεος με την συγκεκριμένη εφημερίδα π το.εγραψε.Επίσης τον μπακάκης τον κοιτάνε Στουτγκάρδη και κάνα δύο ομάδες άλλες του εξωτερικού και το.μάτι του έπεσε στον Πειραιά. Σιγά τα αυγα.κανένας κυρ Σάββας θα την έδωσε την ειδηση
Εχεις δίκιο φιλε κετσε, το έγραψα πριν το διαβάσω.