Στην Γαλλία ταξίδεψε η αποστολή της Παραγουάης προκειμένου να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο ένα δυσάρεστο γεγονός χάλασε την διάθεση της ομάδας.
Συγκεκριμένα "ποντικοί" μπήκαν στο δωμάτιο του τεχνικού ποδοσφαιρικού τμήματος των Παραγουανών, Ροζέλιο Κατεμπέκε και αφαίρεσαν το ποσό των 110.000 δολαρίων. Το συμβάν αυτό γνωστοποίησε η υπεύθυνη τύπου της ομάδας Τζίλντα Αρούα, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω στοιχεία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, οι κλέφτες (άγνωστος ο αριθμός) μπήκαν στο δωμάτιο όταν ένας εξ αυτών ισχυρίστηκε στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου πως ήταν ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ στο δωμάτιο δεν βρίσκονταν κανείς διότι η υπεύθυνη τύπου είχε μεταβεί στο αεροδρόμιο για να παραλάβει δύο παίκτες που θα ενσωματώνονταν στην αποστολή. Πλέον η υπόθεση διερευνάτε απο τους ανθρώπους των αρχών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
