Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Συμφώνησε με τρεις

Ο Αστέρας Τρίπολης «έκλεισε» τους Ρούμπιλ, Αράς και Ροζέριο  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τις τρεις πρώτες του μεταγραφές είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Αστέρας Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «arcadia-sports», εκτός από τον Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος επιστρέφει στον Αστέρα μετά από δύο χρόνια δανεισμού του σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου, παίκτες των Αρκάδων θα πρέπει να θεωρούνται και οι Αράς και Ρούμπιλ.

Ο Αράς (28χρονος μέσος) αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Ρούμπιλ (29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας) ήταν ελεύθερος από την Χάιντουκ Σπλιτ.

Πλέον αυτοί είναι τα τρία πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, λίγες ώρες μετά τα όσα δήλωνε ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Δημήτρης Μπάκος, πως η ομάδα είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μεταγραφές.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις, αλλά και οι επόμενες κινήσεις του Αστέρα στον μεταγραφικό τομέα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ