Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εκτός λόγω κρίσης

Δεν θα διεκδικήσει τελικά η χώρα μας την ανάληψη της διοργάνωσης του Ευρωμπάσκετ του 2013  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μπάσκετ ανακοίνωσε σήμερα τις υποψήφιες χώρες για το Ευρωμπάσκετ του 2013, με την Ελλάδα να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτές. Κοινή υποψηφιότητα έθεσαν Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Κροατία, ενώ Τσεχία, Γερμανία, Ιταλία και Σλοβενία, ζήτησαν να διοργανώσουν μόνοι τους τη διοργάνωση.

Η ΕΟΚ αποφάσισε να μην υποβάλει υποψηφιότητα για την ανάληψη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μετά από προτροπή του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή. Η χώρας μας δεν θα διεκδικήσει ούτε την ανάληψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ του 2014. Αιτία φυσικά η οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ