Ο Σάσα Μπάρον Κοέν ετοιμάζει μια νέα σειρά με τον εύγλωττο τίτλο «WhoisAmerica» (Ποια είναι η Αμερική) στην οποία σκοπεύει να μας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματική Αμερική!
Η σειρά κάνει πρεμιέρα απόψε, Κυριακή, στο Showtime ωστόσο ένα πρώτο απόσπασμα από αυτή μας προετοιμάζει για το τι να περιμένουμε!
Στη σειρά αυτή ο Κοέν υποδυόμενος διάφορες από τις περσόνες του παίρνει συνεντεύξεις από πολιτικούς και λομπίστες των ΗΠΑ για ποικίλα ζητήματα.
Σε αυτό το πρώτο απόσπασμα το θέμα είναι η οπλοκατοχή και τα πολλαπλά κρούσματα επιθέσεων στα σχολεία. Ο Κοέν υποδύεται τον «Εράν Μοράντ» έναν ειδικό της αντιτρομοκρατικής του Ισραήλ ο οποίος προτείνει στους πολιτικούς ένα πρόγραμμα που αφορά την εκπαίδευση παιδιών από τριών ετών στην χρήση των όπλων για να εμποδίζουν τους κακούς!
Αρχικά παίρνει συνέντευξη από δυο υπέρμαχους της χρήσης των όπλων, τους Φίλιπ βαν Κλιβ και Λάρι Πρατ, οι οποίοι ενθουσιάζονται με το πρόγραμμα του «Μοράντ» με τον πρώτο μάλιστα να συμμετέχει σε ένα σκετσάκι που συστήνει σε παιδιά προσχολικής ηλικίας πώς να χρησιμοποιούν τα όπλα τα οποία ονομάζουν «GunnyRabbit» και «Puppy Pistol».
Στη συνέχεια μιλά με πρώην και νυν μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου, όπως η Ντάνα Ροραμπάχερ, ο Τζο Ουίλσον, ο Τζο Γουολς και ο Τρεντ Λοτ.
Όλοι εκτός από έναν βρίσκουν φανταστικό το πρόγραμμα που προτείνει ο Κοέν!
«Ένα τρίχρονο δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του πετώντας μια κασετίνα HelloKitty. Οι πατέρες του έθνους δεν είχαν βάλει όριο ηλικίας στην δεύτερη τροπολογία του συντάγματος (αυτή που διασφαλίζει το δικαίωμα της οπλοκατοχής)», λέει χαρακτηριστικά ο Ουίλσον.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!