Το ρωσικό συγκρότημα διαμαρτυριας, PussyRiot, ανακοίνωσε ότι η εισβολή στο γήπεδο την ώρα του τελικού του Μουντιάλ έγινε από μέλη του.
«Αυτή τη στιγμή, τέσσερα μέλη των Pussy Riot είναι μέσα στο γήπεδο», ανέβηκε στην σελίδα του γκρουπ στο Facebook την στιγμή της εισβολής.
Στη συνέχεια, η Όλγα Κουρατσίοβα, μέλος των Pussy Riot δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι ήταν μια από αυτές που εισέβαλε στο γήπεδο.
Ενδιαφέρον έχει μάλιστα η αντίδραση των παικτών απέναντι στην «εισβολή» με τον Εμπαπέ να κάνει… «hifive» με μια από τις εισβολείς, ενώ ο Λόβρεν έπιασε έναν άλλο από τον λαιμό για τον βγάλει έξω!
Οι Pussy Riot εισέβαλαν με σκοπό να ακουστούν τα αιτήματα τους:
-Απελευθέρωση των πολιτικών κρατούμενων
-Να μην οδηγούνται στην φυλακή άτομα για τα «likes» τους στα socialmedia.
-Τέλος στις παράνομες προσαγωγές κατά τη διάρκεια πολιτικών διαδηλώσεων
-Να επιτρέπεται ο αντιπολιτευτικός λόγος
-Να μην κατασκευάζονται κατηγορίες και να κρατούνται άνθρωποι χωρίς λόγο
Στο παρελθόν οι PussyRiotείχαν απασχολήσει έντονα όταν τρια μέλη τους είχαν συλληφθεί και φυλακιστεί για χρόνια μετά την εισβολή τους στον μεγαλύτερο καθεδρικό ναό της Μόσχας το 2012 για να διαμαρτυρηθούν κατά του Πούτιν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτά να τα βλέπουν μερικοί "τυφλοί". Ότι δεν βλέπουν ότι στην Ρωσία εδώ και 15 χρόνια στην ουσία υπάρχει μόνο ΕΝΑΣ!! Για αντιπολιτευση ούτε λόγος βέβαια!! Και φάνηκε την ώρα που ξέσπασε καταιγίδα ,"σκοτωθήκανε" να καλυψουνε τον κατά τα άλλα extreme τύπο Πουτιν. Ενώ Μακρον και η άλλη της Κροατίας ούτε καν.
το λοβρεν μας αποκαλυψε και τη μετεπειτα καρριερα του μετα τη μπαλα....
....μπατσος σε 1η γραμμη κρουσης....
Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, να χάνεις τον τελικό του παγκόσμιου και κάποιοι περίεργοι να εισβάλουν και να καθυστερούν το παιχνίδι, παγωνοντας το ρυθμό και σπαταλωντας χρόνο; Και λίγα έκανε.
Αυτοί οι "περίεργοι" αγωνίζονται για πολύ σημαντικότερα πράγματα από τον τελικό ενός αθλήματος.Επίσης οι ίδιοι οι Κροάτες σπατάλησαν πολύ περισσότερο χρόνο στο τέλος του προηγούμενου τους παιχνιδιού όταν κέρδιζαν την Αγγλία και έκανα καθυστερήσεις.Και φυσικά ο Λόβρεν δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα να ακουμπήσει κανέναν ότι και αν κάνει αυτός,εκτός φυσικά του να επιτεθεί στον ίδιο.
Φιλε μη συγκρινεις ανομοια πραγματα...οι κροατες εκαναν καθυστερησεις γιατι απλα εχουν το δικαιωμα να το κανουν και να σπασουν τον ρυθμο τ αντιπαλου, ετσι κανουν οι περισσοτερες ομαδες αυτη την εποχη!!
Το να μπει ομως καποιος μεσα στ γηπεδο και να το διακοψει με το ετσι θελω δεν εχει κανενα δικαιωμα...πως θα σ φαινοταν να εισβαλλει με το ετσι θελω στη δουλεια σου ενας τυπος και να σου τη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαλαει?? Εκει νομιζω θα ειχες θεμα...και πολυ καλα του κανανε ελπιζω να τιμωρηθουν!!
pioneelf ,
Άψογη η προσέγγισή σου !!!!!! +1924