Γάλλο επιθετικό πρόσθεσε στο ρόστερ της η Γκλάντμπαχ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλασάν Πλεά.
Η ομάδα της Bundesliga συμφώνησε με τη Νις στα 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ λεφτά θα πάρει και η Λιόν, αφού διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης 25%.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πλεά έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Νις, σκοράροντας 21 φορές σε 48 συμμετοχές συνολικά.
Για τον Πλεά ενδιαφέρθηκε και η Τότεναμ, αλλά ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει στην Γκλάντμπαχ, με τη Νις να χάνει ακόμα έναν παίκτη μετά τους Σερί και Λε Μαρσάν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
