Δεν πρέπει να είναι κάποιος ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα για να καταλάβει ότι το Βέλγιο είναι μια ομάδα με τρομερή ποιότητα από τη μέση και μπροστά.
Ο Ντιντιέ Ντεσάν γνωρίζοντας πως την «πάτησαν» οι Βραζιλιάνοι, επέλεξε έναν πιο αμυντικό τρόπο παιχνιδιού και από τη στιγμή που του βγήκε μπορεί να είναι χαρούμενος.
Σίγουρα χαρούμενος δεν είναι ο Τιμπό Κουρτουά που λίγο μετά την ήττα της ομάδας του μίλησε απαξιωτικά λόγια για τον τρόπο παιχνιδιού των Γάλλων.
«Δεν θα πω ότι οι αντίπαλοι μας έπαιξαν καλύτερα. Είχαν κάτσει στο μισό γήπεδο σε όλη την αναμέτρηση, αν και αυτό δεν θα έπρεπε να μας εκπλήξει, έτσι κάνουν σε όλο το τουρνουά. Είναι ντροπή» ήταν τα λόγια του φορτισμένου Κουρτουά.
Ο έμπειρος γκολκίπερ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο Μουντιάλ με το Βέλγιο και στον ημιτελικό ήταν ίσως ο κορυφαίος της ομάδας του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ρε Κουρτουά στον παοκ έκανες εντατικά μαθήματα για το πως θα μιλάς για αυτούς που είναι καλύτεροι απο σένα
χαχαχα ωραιο και αυτο ,ο τερματοφυλακας βγηκε καλυτερος παιχτης της ομαδας του και κατηγορει την αντιπαλη ομαδα οτι επαιζε αμυντικα.