Οι καιρικές συνθήκες σήμερα το πρωί στο Κιελτσε ήταν... δύσκολες. Ο υδράργυρος έδειχνε πανω από 26 βαθμούς, κι αν συνυπολογίσουμε τις απαιτητικές διατάσεις ανοιγμάτων σε στρώματα που είχε στο ξεκίνημα το μενού της προπόνησης, τότε ο συνδυασμός ήταν εκρηκτικός. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Χριστοφορου Κόλα, ο οποίος προς το φιναλε γύρισε στους συνεργάτες του και τόνισε «τους τέντωσε» βλέποντας τους παίκτες να... λιώνουν. Ευτυχώς, η πρωινή προπόνηση δεν διήρκησε πάνω από 45 λεπτά, με τον Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές να δίνουν ραντεβού για τις 18:00 το απόγευμα ελπίζοντας να... συναντήσουν καλύτερες καιρικές συνθήκες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

η μη παρουσία 3 βασικών από μεταγραφές στην Αυστρία πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε μήπως η διοίκηση δεν ενδιαφέρεται για τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του champions league. είναι κρίσιμο να δέσουν νωρίς οι παίκτες που λείπουν, τουλάχιστον 3 βασικοί, ώστε να έχουμε βλέψεις για πρόκριση τον Αύγουστο στο τσουλου
πέρσι πάντως η ομάδα στάθηκε καλά σε θέμα φυσικής κατάστασης.. για να δούμε φέτος.. Η προετοιμασία πρέπει να γίνει για 3 διοργανώσεις και να πηγαίνουν σφαίρα οι παίκτες..
ΠΈΡΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ 18 ΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.
Ρε παιδιά τι κόλλημα έχουμε φάει με το Κίελτσε: 12 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ 30ΑΡΙΑ.
Είναι φτηνό
Παιδιά να ρωτήσω κάτι , Τσάμπιονς λιγκ προκριματικά ποτε παίζουμε;;
7 Augustou protos agonas
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου
Παλι θα φανει οτι γρκινιαζω. Ομως δε μπορω να μην αναρωτηθω για ποιο λογο επελεξαν το Κιελτσε. Και αλλη χρονια πηγαν και ειχ2 ζεστη. Δε μπορουσαν να πανε αλλου? Λαποιος λογος θα υπαρχει που δε βρισκονται και ομαδες της προκοπης ηια φιλικα. Αφου ελαχιστες σοβαρες ομαδες θα πηγαινουν εκει. Γραφετε "ευτυχως η προπονηση κρατησε μονο 45 λεπτα". Τι ευτυχως? Αλλο ηταν το προγραμμα αλλα λογω ζεστης δε γινοταν να τους κρατησει παραπανω. Η προετοιμασια στο εξωτερικο κραταει λιγο. Δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπαρχει περιθωριο να χανονται ωρες προπονησεων.
Ρε φίλε θα φοβόμαστε να σχολιάσουμε κάτι που εμπίπτει στην κοινή λογική για να μην μας πουν γκρινιάρηδες; Τουλάχιστον φέτος, με τόσα πραγματα σε όλα τα επίπεδα να τελειοποιούνται, την ΑΕΚ να γιγαντώνεται παντού, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΙΕΛΤΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ;