Με τα τελευταία οχήματα να μαζεύονται ολοκληρώνεται η διαδικασία καθαρισμού στις παράνομες εγκαταστάσεις του Δήμου στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας. Η κατάσταση είναι ήρεμη και τα οχήματα του Δήμου έχουν φύγει, παρουσία εισαγγελέα. Αστυνομίας και με την εποπτεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Η παρουσία χθες των οχημάτων δημιούργησε ανησυχία αλλά σήμερα όλα πήγαν καλά. Ο Δήμος απέσυρε τα οχήματα και έστειλε γερανούς για να πάρουν τα δύο που δεν ήταν λειτουργικά. Το πρωί ο Δήμος μάζεψε ο,τι τελευταίο είχε μείνει στα γραφεία πειθαρχόντας επιτέλους στις αποφάσεις. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η κατεδάφιση. Κόσμος έχει ήδη συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τη διαδικασία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?
ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!
Ηλία ρίχτο αλλά θα ήθελα να είμαι εκεί με ένα παγωμένο τριπλό εσπρέσσο και τσιγάρο. Και μετά ποτάκι σε μπαρ της Φιλαδέλφειας.
Επιτέλους τέλος με τον ακατανόμαστο!!!! Ούτε φωτογραφία του από δω και πέρα εδώ μέσα.
Ριχτοοοο ....
εκανε και τον δυσκολο, τωρα που βρηκε να τα παει
ΡΙΧΤΟ ΗΛΙΑ!!!!
Αντε μπραβο!!Εκεινη η μεγαλη γκουμουτσα που ειναι σα γεφυρα-νταλικα ακριβως εξω απο το σκουπιδαριο πως θα φυγει ?? αυτο θελει να συνδεθει με καποια νταλικα να το παρει ο δημος!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΟΥΛΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΒΡΟΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΤΣΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ.