Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τζέιμς: Δίνουν 2.1 εκ. στον Καλάθη και δεν μπορούν να δώσουν 1.6 σε εμένα;

Ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων για το μέλλον του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα της αρεσκείας του είναι ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των followers στο Twitter, σχετικά με το μέλλον του.

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει ακόμα πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ και στην επισήμανση follower πως το 1.6 εκ. ευρώ που ζητάει είναι πολλά, ο Μάικ Τζέιμς έγραψε το εξής: "Μπορούν να δώσουν 2.1 στον Νικ, αλλά όχι 1.6 σε μένα; Δεν μου φαίνεται λογικό".

Ο Μάικ Τζέιμς υπογράμμισε πως θα αποκαλύψει τη νέα του ομάδα όταν βρεθεί η κατάλληλη πρόταση ενώ στη συνέχεια έγραψε το εξής: "Λοιπόν, οι οικογένειες χωρίζουν μερικές φορές. Κι από τη στιγμή που έχετε κάνει ήδη πολλές μεταγραφές και φαίνεται πως με έχετε αντικαταστήσει, υποθέτω ότι δεν θα γυρίσω".

Τέλος, σε ερώτηση για τον Νίκο Παππά, ο Τζέιμς έγραψε πως αγαπάει τον διεθνή γκαρντ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ