Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μουντιάλ 2018: Κανένα θετικό δείγμα σε πάνω από 2.000 ελέγχους ντόπινγκ

Ικανοποιημένοι στη FIFA με το πρόγραμμα αντιντόπινγκ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στη Μόσχα, η FIFA ενημέρωσε πως έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 2.700 έλεγχοι ντόπινγκ, στη διάρκεια του Μουντιάλ, και δεν διαπιστώθηκε καμία παραβίαση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της φαρμακοδιέγερσης σε αυτό το στάδιο.

Ο υπεύθυνος διοργανώσεων της FIFA, ο Κόλιν Σμιθ, είπε πως "κάθε συμμετέχων παίκτης υποβλήθηκε σε τουλάχιστον έναν έλεγχο, μερικοί σε περισσότερες.

Υπάρχει επίσης έλεγχος σε τουλάχιστον τέσσερις παίκτες για κάθε αγώνα και τα δείγματα στη συνέχεια αποστέλλονται για εξέταση σε εργαστήριο στην Ελβετία, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία παραβίαση του κώδικα αντιντόπινγκ σε αυτό το στάδιο".

Επίσης, ο υπεύθυνος διοργανώσεων έκανε λόγο για ένα "πολύ ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιντόπινγκ" και πρόσθεσε: "Είμαστε ικανοποιημένοι με τη διαδικασία που ακολουθεί το σχεδιασμό που έχουμε κάνει".

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της τοπικής οργανωτικής επιτροπής Αλεξέι Σορόκιν, που ρωτήθηκε σχετικά με τις επιτυχίες της ρωσικής ομάδας η οποία κατάφερε με δύο νίκες να περάσει στη φάση των "16", είπε: "Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα η οποία έφθασε στους «16» και ήδη τα μέλη της έχουν υποβληθεί σε αντιντόπινγκ κοντρόλ αρκετές φορές. Είμαστε χαρούμενοι για την πορεία της και δεν αποτελεί έκπληξη για μας γιατί προετοιμάζεται μήνες τώρα για την διοργάνωση και υπάρχουν μεγάλα κίνητρα".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ