Η Εθνική Σουηδία επικράτησε, στην πορεία της προς το Μουντιάλ, αρκετών μεγάλων εθνικών ομάδων και για αυτό, σύμφωνα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Σε δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, ο Σουηδός επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι τόνισε: "Πιστεύω πως η Βραζιλία, η Ισπανία, η Γερμανία και προφανώς η Σουηδία (είναι φαβορί). Επίσης η Αργεντινή, παρά τα γεγονός ότι δεν θέλουν να χαρακτηρίζονται ως φαβορί, είναι".
Στη συνέχεια, ο Ιμπραΐμοβιτς, μιλώντας για την εθνική ομάδα της χώρας του, δήλωσε: "Νίκησαν κάποιες μεγάλες χώρες για να φτάσουν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οπότε μένει να δούμε. Όλα είναι συναρπαστικά και καινούργια. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί. Όλα είναι θέμα στιγμής".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
