Το δικό του «αντίο» στην ΑΕΚ, μετά από 4 χρόνια συνεργασίας, θέλησε να πει μέσω social-media ο Γιάννης Ανέστης. Ο Έλληνας γκολκίπερ, τονίζει πως το ταξίδι με την Ένωση ολοκληρώνεται με την καλύτερη ανάμνηση, αυτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ σημειώνει πως η ΑΕΚ ήταν αναπόσπαστο κομμάτι για την πρόοδο του.
Αναλυτικά η δώληση του Γιάννη Ανέστη μέσω instagram:
Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο όσους με πίστεψαν κι ήταν πάντα δίπλα μου, όσο κι εκείνους που με «αμφισβήτησαν» γιατί μου έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω ακόμα καλύτερος. Όπως στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο υπήρξαν καλές και κακές στιγμές αλλά όλα είναι μέρος του ταξιδιού το οποίο τελειώνει με την καλύτερη ανάμνηση και δη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την ποδοσφαιρική μου πρόοδο. Ο κύκλος έκλεισε, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει... Εις το επανιδείν!!!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Το επαγγελματικο του μελλον ειναι δικαιωμα του.Προσφερε στην ΑΕΚ,ηταν τιμιος κ ηθικος,χαμηλων τονων ανθρωπος.Θα θυμαμαι παντα την εμφανιση του στη Μιλαν.Καλη τυχη να χει....
Αντίο παιχταρά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που προσπαθούν και που έχουν χαμηλό προφίλ και εσύ τέτοιος άνθρωπος είσαι. Σου αξίζουν τα καλύτερα, σε ευχαριστούμε που μας στήριξες τα δύσκολα χρόνια και όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι ΑΕΚτζήδες σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία όπου και αν πας. Εις το επανιδείν Γιάννη. Συνέχισε να βελτιώνεσαι*
Γιανναρα Καλή συνέχεια ευχαριστούμε που ήσουν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι μέχρι την επιστροφή στη κορυφή. Δεν πιστεύω να έχεις καμία πικρία από την ομάδα. Δεν γινόταν η ΑΕΚ ν βασιστεί φέτος σε ένα φευγατο ποδοσφαιριστή και δι στη πιο νευραλγικη θέση του τερματοφύλακα. Καλή συνέχεια
Ποιο ''Εις το επανιδείν'';; Πας καλά αγόρι μου;
Εγώ πιστεύω πολύ στον Ανέστη και πιστεύω πως κάποια μέρα θα επιστρέψει στην ομάδα!
Δεν έγινε ποτέ με τερματοφύλακα, αν δεν κάνω λάθος...
Στο καλο. Παντα φιλοι!
Στο καλο αγορινα μου. Σ΄ευχαριστούμε ακομα, που ανεδειξες τον Μπαρκα.
Ποιος ανεδειξε τον Μπαρκα???
Μη μας πεις οτι του εκανε προπονησεις για να του μαθει τη θεση
o φιλος εννοιει οτι με την σταση του, εδωσε πολυ χρονο συμμετοχης στον μπαρκα και τον καθιερωσε
βασικο.
Κύριος!
Μερικοί ομοϊδεάτες έχετε ένα θεματάκι με την αχαριστία. Να το προσέξετε Γιατί δεν ταιριάζει με τα κιτρινόμαυρα.
Ο Ανεστης ηταν ο αχαριστος φιλε και τωρα θα το πληρωσει στην καριερα του.
Οσοι ερχονται στην ΑΕΚ πρεπει να λενε "ευχαριστώ".
Ανεστηδες υπαρχουν πολλοι εκει εξω,ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!
Η κάθε λέξη έχει συγκεκριμένο νόημα.
Το πόσο ΑΧΑΑΡΙΣΤΟΣ λοιπόν είναι στο απάντησε με τη δήλωσή του.
Τώρα εάν θέλεις π.χ. να πείς ότι ζήτησε πολλά ίσως να συμφωνήσω .
οχι φιλε δεν ηταν αχαριστος απλα εχει αλλα ονειρα. Και ισως λαθος μανατζερ.
Σωστός!!!Καλη τύχη ρε Ανέστη...έβαλες το λιθαράκι Σου φέτος..μην ξεχνάτε πως δεν έχουμε μόνο Μπάρκα..έχουμε και Τσιντώτα!!Αν δεν τιμήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!(κατερινη)
Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου αλλά για να είμαι ειλικρινής ευτυχώς που ''τελειώνει το ταξίδι'', δεν θα αντέχαμε και πάλι περιπτώσεις ''ότι σουτάρει γράφει από τα 30 μέτρα''
Από το ύφος του και το κράτημα του κυπέλλου στη φωτογραφία φαίνεται η αξιοπρέπεια και το ήθος του Ανέστη. Με στενοχωρεί όμως η χαρμολύπη του , αυτό το πιο οδυνηρό ίσως συναίσθημα του ανθρώπου.Να πας στο καλό ,φίλε.Έρρωσθε..
Ευχαριστούμε για όλα φίλε.
Καλή τύχη
Οταν επαιζες, παντα φοβομουν στα στημενα. Ειχες και πιεση απο την εξεδρα παντα και αυτο ισως σε επηρεαζε μετα τα πρωτα λαθη. Δεν θα σου πουμε οτι λυπομαστε που φευγεις. Το μονο που ειμαστε σιγουροι ειναι οτι ησουν και θα εισαι σωστος επαγγελματιας και Κυριος. Ολοι κανουν λαθη σιγουρα και ολοι εμεις στις δουλειες μας δεν ειμαστε τελειοι. Στο καλο και ευχομαστε ο,τι καλυτερο για το μελλον.
Κύριος! Όχι μόνο σε αυτή του την ανακοίνωση, αλλα και στην διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου μετά από τον παροπλισμό του δεν δημιούργησε το παραμικρό θέμα, ίσα-ίσα πάντα στήριζε τους άλλους τερματοφύλακες, και την ομάδα γενικά. Καλή τύχη, όπου πάει.
Θα σου ευχηθώ μόνο να έχεις μια τίμια μεταγραφή και θα στεναχωρηθω πραγματικά αν σε δω κοκκινοασπρομαυρο.δεν δημιούργησες κανένα πρόβλημα και αυτό σε τιμάει.αλλα θα μπορούσε να είναι και καλύτερη η όλη φάση αν ηθελες.καλη τύχη λοιπόν και υγεία και σε ευχαριστούμε που όσο μπορούσες προσφερες.
Το καλύτερο γεγονός τα τελευταία 25 χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Σε ευχαριστούμε για αυτά που πρόσφερες, παρόλο που η ΑΕΚ σου πρόσφερε περισσότερα. Τουλάχιστον θα μπορούσες να ανανέωνες και μετά να πουλιώσουν, ωστε να έπαιρνε και η ομάδα κάποιο ποσό , σε αντάλλαγμα της υπομονής που σου έδειξε .
Σπάνια αφήνω σχόλια αν και διαβάζω αρκετά, ωστόσο στην περίπτωση του Ανέστη οφείλω να γράψω για την άψογη συμπεριφορά του. Ενώ παραγκωνίστηκε μετά την άρνηση νέου συμβολαίου ουδέποτε εξέφρασε κάτι το αρνητικό για την ομάδα. Συνέχισε να προπονείται χωρίς να δημιουργεί προβλήματα, ενώ στο τέλος φάνηκε ότι το χάρηκε πάρα πολύ. Μπράβο του λοιπόν γιατί ως τερματοφύλακας μπορεί να έκανε καλές ή άσχημες εμφανίσεις αλλά στο τέλος θα τον θυμόμαστε ως ένα παιδί με ήθος που αγάπησε την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα μας. Καλή σου συνέχεια και καλή τύχη
Καλή συνέχεια Ανέστη! Φεύγεις από την ΑΕΚ σαν κύριος!!!
Ο Ανέστης δυο αρνητικά είχε.Το ένα ήταν η έξοδος.Τρία χρόνια στην ΑΕΚ -τέσσερα συνολικά αλλά τρία τον είδαμε- δεν βελτιώθηκε στο ελάχιστο όσον αφορά τις εξόδους.Το δεύτερο οτι ενώ μπορεί να έβγαζε τα άπιαστα,μπορούσε να κάνει εύκολα γκάφες.Για μένα καλύτερα ο τερματοφύλακας να είναι σταθερός κι ας μην βγάζει τα άπιαστα,παρά να είναι ικανός για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο.
ά δεν ξέρω αν πρόλαβε να βελτιωθεί σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα με τον Μιχαηλίδη προπονητή του,ίσως να είχε καλύτερη ψυχολογία που στους τερματοφύλακες παίζει σημαντικότερο ρόλο από οποιαδήποτε άλλη θέση στη μπάλα.
Όμως στο λίγο διάστημα που τον είδαμε βασικό υπό την επίβλεψη Μιχαηλίδη,μπορώ να πω ότι ήταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γενικά σαν τερματοφύλακας πιο βελτιωμένος.Τεχνικ
εγω λεω παλι καλα που εγινε αυτο κ μας βγηκε το τερμα για 10 χρονια .. μπιλαρος Μπαρκας ! καλη συνεχεια ψηλε οποιος βοηθησε , αδερφος μας ..
Κρατάμε τις καλές και διαγράφουμε τις κακές στιγμές. Το ίδιο φαντάζομαι κάνεις κι εσύ. Καλή συνέχεια όπου κι αν πας, ό,τι κι αν κάνεις. Θα χαιρόμαστε στις χαρές σου και θα λυπόμαστε στις λύπες σου. Το ίδιο θα νιώθεις κι εσύ με τα δικά μας. Όπως συμβαίνει με όλους τους φίλους μεταξύ τους...
Καλη συνεχεια.εβαλες κι εσυ το λιθαρακι σου στην ΑΕΚ
Καλη συνεχεια γιαννη μονο φιλους εχεις εδω κ ας σε εχουμε κραξει. Οντως εις το επανειδειν
Καλή τύχη Γιανναρε, με υγεία, σε ευχαριστούμε!
στο καλο ψηλε. οπου και να πας πιεσε τον εαυτο σου προπονησου σκληρα και αν πετυχεις καλο προπονητη τερματοφυλακων θα βελτιωθεις πολυ.
εγω στην θεση του αν εχει προταση απο τον ατρομητο με προπονητη τον Σουιτσα θα πηγαινα.
Καλή συνέχεια Γιαννάρα. Όσοι έβαλαν το λιθαράκι τους έστω και για μια ημέρα από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι τον Μάη του 2018 για να γυρίσει η ΑΕΚ εκεί που αξίζει, έχουν και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Από τον Τσιρίλο, τον Ντακόλ και τον Μπρέσεβιτς, στον Αραβίδη, τον Πλατέλα και τον Ανέστη, στους Γιόχανσον, Σιμόες και Μάνταλο, μέχρι τον Βράνιες, τον Λιβάγια και τον Αραούχο. Καλή συνέχεια να έχεις.
Το έλεγα πόσα χρόνια!! Χαμήλωσε το κεφάλι και δέξου να πας κάπου δανεικός! Ήρθες ανέτοιμος & μικρός από τον Πανιώνιο χωρίς να έχει κάνει καλή χρονιά εκεί (είμαι κάτοικος νέας Σμύρνης και παρών λόγω παθολογικής αρρώστειας με την μπάλα στα εντός του Νιόνιου όταν παίζουμε εκτός εμείς).. Στην ν.Σμύρνη έλεγαν ότι άξιζε ένας Γιαννακόπουλος (νομίζω) περισσότερο από εσένα και είχαν μουρμούρα που έπαιζες εσυ!! Σου φούσκωσαν τα μυαλά; Δεν θα μάθουμε ποτε!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Καλή συνέχεια Ανέστη!! Θα χαιρόμαστε όλοι με τις χαρές σου από εδώ και μπρος να είσαι σίγουρος!!
Οδύσσεια ήταν η σχέση μας ρε Γιαννάρα!Τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω που λέμε.Τις γκαφάρες με Παναχαϊκή, Λεβαδειακό, Ατρόμητο;Τις ματσάρες στο πρώτο δίμηνο του 2016 που έπιασες και δύο πέναλτι και μας έδωσες τις νίκες;Την υπερματσάρα σου στο Σαν Σίρο;Τώρα που το σκέφτομαι είναι τόσες πολλές-έντονες στιγμές.Εμένα πάντως μου μένει γλυκιά γεύση.Εις το επανιδείν αδερφέ, στην ΑΕΚ έχεις μόνο φίλους!
να εισσαι καλα εκανες μια καλη πορεια στην ΑΕΚ ασχετος αν εκανες καποιες γκαφες εδω μεγαλη τερματοφυλακες κανουν καλη συνεχεια
Καλη συνεχεια όπου και να πας,σ ευχαριστώ για τις καλές σου εμφανίσεις και την τίμια παρουσία σου στην ΑΕΚ, και κυρίως γιατί πανηγύρισες το πρωτάθλημα μαζί μας ενώ ήσουν ήδη "ξεπαρεού".Μακάρι να φεύγουν όλοι έτσι από τους συλλόγους τους,παρότι εσύ δέχθηκες και τα περισσότερα πυρά απ όλους όσους αγωνιστηκαν φέτος!!
Καλη συνέχεια ...σ ευχαριστούμε (ειδικά για την ματσαρα σου με την Μίλαν
Όχι παλτό Όχι τερματοφυλακαρα.. Επειδή όμως η θέση αυτή είναι περίεργη, Μην ξαφνιαστουμε εάν κάνει το μπαμ σε μεγαλύτερη ηλικία.. απλώς η ΑΕΚ δεν είχε το περιθώριο να περιμένει..
Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις.
Σε ευχαριστούμε για όλα.
Είμαι σ' αυτούς που δεν σε πίστεψαν ούτε σε πιστεύουν.Το ότι φεύγεις από την ΑΕΚ δεν είναι απώλεια για μένα.Σ' ευχαριστώ για την εκπληκτική σου απόδοση μες το Μιλάνο.Έκανες κι άλλα καλά παιχνίδια όπως έκανες κι αρκετά άσχημα ματς.Εκείνο το βράδυ όμως έβγαλες τα άπιαστα και ήσουν ο καλύτερος παίχτης της ΑΕΚ.
Στο καλό, νάσαι γερός και καλή τύχη σε ότι και να κάνεις. Έβαλες και εσύ ένα μικρό λιθαράκι στην πρόοδο της ΑΕΚ.
Καλή συνέχεια Ανέστη σε ευχαριστούμε για όλα. Σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί είσαι καλό παλληκάρι και παρόλο που παροπλιστηκες ( δικαίως) δεν δημιουργησες κανένα πρόβλημα
Τίμιος!
Καλή συνέχεια πατρίδα ΑΕΚΑΡΑ!Σ'ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στα δύσκολα χρόνια.
Καλή συνέχεια!